kinesiska horoskop kärlek

2017 – Kinesiska veckohoroskop – vecka 1

Gott nytt år och god fortsättning!

Ett nytt år har kommit och det innebär många spännande saker. Gratisspadom.se kommer fortsätta leverera intressant kinesiska veckohoroskop, kvalitetssäkrade spåtjänster och intresseväckande blogginlägg.

Många anser att 2016 inte var ett bra år, det beror lite på vilket perspektiv man väljer att ha. Väldigt många positiva saker har hänt under 2016. Barnadödligheten har exempelvis minskat, flera hotade djurarter har ökat i antal, Leonardo Dicaprio vann en Oscar och mycket mycket mer.

Det är ett nytt år och en ny vecka!

Här bjuder vi på 2017’s föra kinesiska veckohoroskop

Klicka på det tecken du tillhör för att komma dit direkt:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

råttan stjärntecken

Råttan

Den gynnsamma utvecklingen fortsätter vidare in i denna vecka och det kinesiska nyåret. Tuppens år har inte börjat riktigt ännu. Runt mitten av veckan kommer du vara lite mer reserverad. Det är lätt att bli lite frustrerad. Antingen ser du på dig själv med många brister, eller så det är andra som har det. I det första fallet underminerar du dig själv. I det andra fallet bjuder du in till kritik och konflikt. Du är inte längre nöjd, öppen och hjälpsam. Lyckligtvis kan du ta dig ur denna något negativa fas genom att se saker ur ett annat perspektiv, vilket du absolut bör göra.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Faktum är att du är inne i en period där du fortfarande är mycket envis och har ett otroligt svängande humör. Dina humörsvängningar fortsätter under hela den här veckan. Du står förbryllad inför samarbetsproblem som uppstår och är inte längre lika flexibel som du brukar. Det är bättre om du istället håller låg profil. Linda in ord i så diplomatiska vändningar som möjligt så tar du dig lite bättre ur situationen.


tigern horoskop

Tigern

Denna vecka kommer du kunna tänka på din nuvarande situation och samla dina krafter och tankar. Du är mycket bra på att använda huvudet och kommer nu också att kunna sätta en spelplan för de kommande veckorna både praktiskt och i relation till andra. Det finns inget som kan störa dig denna vecka. Den här veckan kan du koppla av och använda tiden till att lägga upp nya vägar för framtiden.


kaninen horoskop

Kaninen

Du är bra på att hålla alla igång samtal och bekantskaper. Du utökar din intressesfär och med det kommer mer energi, och ökad återbäring. De sista dagarna av veckan känner du en tyngre känsla. Något påminner dig om att livet är mer än önskningar och lekfullhet. Som vuxen har man ett stort ansvar, både för sig själv och andra. Därför måste du tänka i mer allvarliga banor än du har gjort.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Den här veckan kommer tråkigt nog bli lite långsam och nästan ingenting kommer hända omkring dig, och du får gott om tid att samla dig. Du är inte precis angelägen om att ta ett initiativ. Den här veckan är perfekt för avkoppling. Ju mer yttre ro, desto mer inspirerad blir du. Så förvänta dig inte att den här veckan kommer bli full av äventyr, upplevelser och inspiration. Det är lugnet som råder.


ormens tecken

Ormen

Det uppstår en ny stämning redan från veckans början och din nyfikenhet börjar ebba ut. Istället kommer du bli mycket mer tillmötesgående och mindre påträngande. Det är viktigt för dig att dina projekt tjänar ett gott syfte och är till gagn för alla. Dina synpunkter vinner förståelse. Du rider på en våg av fantasifulla och kreativa inslag. Allt du gör och säger nu, har faktiskt en stor inverkan på dina framtida planer och projekt!


hästen

Hästen

Denna vecka har du ett behov av att hålla en lägre profil och dra dig tillbaka lite. Ditt optimistiska leende är lyckligtvis inte helt avstängt och dina projekt möts fortfarande med välvilja. Vardagslivet är lite svårare att få igenom, även om allt går långsamt både hemma och på jobbet så har du full kontroll. Vad du sår får du skörda lite senare!


geten

Geten

Dina avsikter är goda nog under början av veckan. Du vill göra något bra för andra och framhålla din egen förträfflighet. Du har stora planer, men ansträngningarna ger inte önskad utdelning. Endast under de sista dagarna av denna vecka kan du komma ner till jorden igen.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Du har ett behov av att leva mer och känner ett vuxet intresse att ha kontakt med människor. Vart du än går försöker du nå det okända. Är du en kvinna som är född i detta tecken, kommer du att vara mer öppen än vanligt just nu. Du gillar att ta initiativ och vill komma i kontakt med de män du tycker är intressanta.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Den här veckan kommer inte saker gå så lätt och smidigt, men det finns flera ljuspunkter. Du uppnår nämligen framgång på en mycket personlig nivå. I yrket får du beröm och erkännande, och ditt kärleksliv fungerar optimalt. Det finns romantik i luften, och det verkar förnyande på din relation.


hunden horoskop

Hunden

Ditt behov av poesi och romantik och en tendens att vilja fly verkligheten, ökar kraftigt. Du söker dimensioner som ligger utanför den dagliga rutinen. Himlakropparnas positioner aktiverar din fantasi och ditt känsloliv. Detta kommer bli en mycket givande och spännande vecka.


grisen

Grisen

Din partner kommer motsätta sig dina planer denna vecka. Du känner dig missförstådd och orättvist behandlad. Det är inte klokt att sätta hårt mot hårt. Ta istället fram din charm så kommer du lyckas förändra situationen i slutändan . Arbetet på jobbet flyter på som vanligt, och din belöning är inte långt borta den här gången.


Kicka här om du inte vet vilket kinesiskt horoskop du tillhör