Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

Eller vårt nya betalnummer på:

0939-1312


Vecka 9


råttan stjärntecken

Råttan

Du spenderar alldeles för mycket onödig tid på ditt privatliv i dessa coronatider. Just nu vill du ägna mest tid åt din partner, men det är dock inte så klokt eftersom det finns många andra saker som kräver din uppmärksamhet. Inte minst måste du få undan några viktiga saker innan du ens tänker på din partner och dig själv.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 19, 20 och 30


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Den här Corona-veckan kan livet vara mycket bättre än den förra. Du är mer mogen och ser livet ur en helt annan synvinkel. Du kan se fram emot att ditt arbete börjar bära frukt. Allt går som det ska och svåra uppgifter kan lösas på jobbet. Du får mycket beröm för dina ansträngningar.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 18, 21 och 31


tigern horoskop

Tigern

Ännu en bra vecka för att omorganisera i din närmiljö. Du får nästan förvänta dig att vissa familjemedlemmar kommer att klaga lite på dig och hur du beter dig. Lyckligtvis är det du som gör saker rätt och alla är faktiskt villiga att lyssna på vad du har att säga. Detta kommer att bli en produktiv och framgångsrik vecka.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 19, 21 och 32


kaninen horoskop

Kaninen

Du kan inleda veckan som du vill. Det här blir en bra vecka för förändring, men du måste hålla ögonen öppna. Kanske upplever du att du lastas med problem från en kollega. Men om du inte har tid att hjälpa måste du säga ifrån och inte vara dumsnäll. Romantiska upplevelser kan vänta precis runt hörnet.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 10, 11 och 20


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu vill du ha komfort framför allt annat. Du vill slappna av och din kritiska och skarpa attityd har plötsligt försvunnit. Du drar dig tillbaka och vill inte konfronteras med andra. Du låter andra sköta sitt och vill hellre vara en observatör än en aktiv och engagerad medspelare. Detta ger dig efterlängtad ro.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 19, 21 och 31


ormens tecken

Ormen

Låt inte kollegor dra nytta av din naivitet, då du kan verka väldigt dumsnäll i många fall. Det är inte klokt av dig att låna ut pengar till någon som inte kan betala tillbaka. En misslyckad kärleksaffär kan förstöra en annars en bra vecka som du har framför dig.

Dina lyckosiffror den här veckan: 8, 9, 29 och 30


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Det här kommer inte bli en bra vecka för projekt som kräver tid att ordna upp saker. Du har svårt att kommunicera med rätt personer. Det har förekommit mycket festande bland dina kollegor och tyvärr har de inte kommit igång ordentligt med arbetet ännu. Det verkar som att du måste kliva in där andra misslyckas. Lyckligtvis kan ditt nuvarande förhållande ge dig många bra tankar, kanske har du en god möjlighet ändå?

Dina lyckosiffror den här veckan: 9, 10, 21 och 31


geten

Geten

Det sociala livet blomstrar denna vecka även om Corona fortfarande är ett faktum. Just nu är du lite osäker på hur din karriär utvecklas. Om du är missnöjd måste du prata med din chef om det. Den ekonomiska situationen kan uppleva en förbättring från mitten av veckan, men kanske inte så som du vill.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 17, 20 och 21


apan kinesiskt horoskop

Apan

Nu är du ganska humoristisk och rolig, men lyckas inte lura andra. Men någon du litar mycket på kommer att lura dig och få dig att se dum ut på något sätt. En kollega kan komma att be om ett lån. Om du går med på det måste du upprätta ett ordentligt skriftligt avtal för att säkra dig själv. I övrigt är veckan lämplig för kreativt arbete av något slag.

Dina lyckosiffror den här veckan: 9, 19, 20 och 29


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Fantasi och kreativt arbete kan komma till nytta under den här veckan av 2021. Du bör skriva ner alla dina kreativa idéer och använda dem vid ett senare tillfälle. De som är involverade i kreativt arbete kommer att kunna få en mycket bra vecka. Det är bara att prova sig fram!

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 11, 18 och 21


hunden horoskop

Hunden

Den här veckan går till att slutföra oavslutade uppgifter. Allt rutinarbete bör vara klart och nya projekt ta sin plats. Låt inte kollegor som inte håller din takt sinka dig. Ditt omdöme är väldigt bra, du måste bara följa din intuition.

Dina lyckosiffror den här veckan: 7, 19, 20 och 27


grisen

Grisen

Saker på din arbetsplats kommer att gå som du vill och du har makten att ändra rutiner efter eget gottfinnande. Ekonomiskt är det också en mycket gynnsam period och om du vill spela lite kan du dra in lite spännande vinster, men överdriv inte!

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 19, 20 och 28


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

*