Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 34


råttan stjärntecken

Råttan

Du skulle göra klokt i att besöka människor som kan ge dig stöd för dina konstnärliga projekt. Den här veckan kan vara både konstruktiva och ge resultat. Men även om veckan bådar gott, får du inte slappna av när det gäller att ingå ett avtal.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Om du ska resa, måste du tala om hur andra kan nå dig i en nödsituation. En hälsomässig olägenhet inom familjen kan utvecklas till något mer allvarligt. Du bör vidta vissa försiktighetsåtgärder. En kollega kommer att begå ett misstag, vilket är något du kan dra lite nytta av, men du bör inte överdriva!


tigern horoskop

Tigern

Motsättningar mellan inflytelserika personer är svårt att undvika. Du arbetar nu under press, och chefens attityd kan ibland kollidera med dina uppfattningar. Du måste hitta en väg ut ur det hela. Annars är veckan lämpad för små tidsfördriv hemmavid.


kaninen horoskop

Kaninen

Personliga frågor upptar mycket av din tid just nu. Du vill jämna ut motsättningar mellan dig och dina nära och kära. Detta kan göras på ett lugnt och objektivt sätt. Du får bara inte provocera dem. Vänner är också trevliga att ha att göra med under denna period.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Du måste komma fram till en lösning, även om det kostar lite. Du får inte vända dig bort från dina skyldigheter, utan se till att det som ska göras blir gjort. Inte heller är det klokt att lösa dina ekonomiska problem genom spel och risktagande. Försök ta reda på var skon klämmer, så kommer du kunna lösa dina uppgifter på ett bra sätt.


ormens tecken

Ormen

Du får stora möjligheter att exponera dig i ditt nuvarande jobb, särskilt om du lär dig att visa vad du går för. Det bästa sättet att fånga chefens intresse är att visa att du kan ta tag i och lyckas lösa dina uppgifter efter instruktioner. Du måste stå på dig och visa att du verkligen kan, så är avancemang inte långt borta.


hästen

Hästen

En tröttsam period där du kommer vara mycket beroende av andra. Det finns många saker som kan hamna lite i vägen för dig, men oavsett hur irriterad du blir, måste du försöka lösa problemen på ett vänskapligt sätt. Det finns många som kommer med fina löften så se till att du kan skilja agnarna från vetet.


geten

Geten

En trevlig vecka för dig och din familj. Det blir lättare att lösa problem. Det skulle vara klokt att ta ett konfidentiellt samtal med din partner. Denne kommer kunna hjälpa dig se problem från olika vinklar. Oenighet med någon på jobbet bör tas upp och lösas på ett korrekt sätt.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Viss osäkerhet gör att den här veckan kan bli ganska svårt. Du kommer förmodligen inte hålla med din partner eller dina föräldrar gällande hur fritiden ska spenderas. Dina förslag faller inte i särskilt god jord. Nu får du komma fram till en kompromiss, annars kan tiden springa ifrån dig.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Du känner att allt är lite stillsamt denna vecka. Har du en del försummade uppgifter både på jobbet och hemma, bör du försöka rätta till dem, annars växer högen av gamla saker för dig. Veckan bör användas för att städa upp, och du måste ha stor livsglädje.


hunden horoskop

Hunden

Ingenting går enligt planerna. Det är vettigt att inte ha alltför många viktiga avtal. Folk kommer inte vara så pålitliga. Kontrollera alla dina åtaganden innan du ger dig ut på en resa. Om du är försiktig och noggrann, kommer allt bli bra.


grisen

Grisen

Du bör fortsätta vara så försiktig som du är, särskilt om du måste vara medveten om din ekonomi. Låt inte slumpen ta över. Den här veckan är inte heller särskilt gynnsam för att försöka tjäna snabba pengar utan verklig ansträngning.