Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 5


råttan stjärntecken

Råttan

Ta det lugnt nu och var försiktig med nya investeringar som kan orsaka problem för dig i framtiden om du är snabb att spekulera. Vissa riskabla projekt kan ge dig god avkastning, men du bör inte vara för girig. Lita inte för mycket på ett muntligt avtal som du har fått från en chef utan få allt på papper. Se till att vara vaken den här veckan.

Dina lyckosiffror: 9, 16, 17 och 23


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Den här veckan är gynnsam när det gäller att uttrycka dina åsikter. Dra fördel av alla människor som stöttar dig. En mycket bra vecka för att resa och förhandla med personer fråmn utlandet. Din kreativitet kommer att blomstra den här veckan och du är verkligen i farten!

Dina lyckosiffror: 3, 5, 18 och 23


tigern horoskop

Tigern

Hälsan hos en viss person kan oroa dig i onödan. Mycket av din fritid går till att hjälpa och vårda andra. Personliga aktiviteter och projekt som du är engagerad i kan bli försenade. Du kommer inte att ha lätt för att avstå från något du såg fram emot att göra i slutet av veckan.

Dina lyckosiffror: 9, 26, 28 och 29


kaninen horoskop

Kaninen

Nu känner du att du är i blåsväder. Förra veckans händelser har slitit mycket på dig. Så det är tillrådligt för dig att tänka på din hälsa nu. Du måste försöka undvika att fatta viktiga beslut under denna vecka. Saker som är under behandling bör du ägna god tid åt. Hastverk är lastverk denna vecka!

Dina lyckosiffror: 3, 6, 18 och 26


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu måste du reflektera. Den här veckan tenderar du att hoppa på allt utan att tänka efter noga. Det kan verkligen skada din karriär om du inte ser upp. Det är också viktigt att du lär dig principen att ge och ta. Annars är veckan mycket lämplig för romantiska upplevelser.

Dina lyckosiffror: 1, 6, 18 och 27


ormens tecken

Ormen

Nu tenderar du att drömma dig långt bort. Kanske är det dags att göra en resa? Det kan vara svårt för dig att ignorera saker som händer långt borta. Gynnsamma avtal kan fattas under den här tiden. Du gör klokt i att inte ställa orimliga krav, annars kan du riskera att förlora en bra kontrakt eftersom du helt enkelt prissätter dig själv utanför marknaden.

Dina lyckosiffror: 2, 19, 30 och 31


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Detta kommer bli en lugn och behaglig vecka. Så länge du lyckas ta ett steg i taget kommer du inte ha några problem. Men om du försöker tvinga igenom saker kan du riskera att slitas ut utan att ha uppnått det du önskar. Du bör också uppvisa lite mer måttlighet när det gäller dina matvanor och inte minst behöver din kropp lite mer vård och omsorg.

Dina lyckosiffror: 2, 6, 18 och 29


geten

Geten

Var beredd på allt. Det kommer inte att vara lätt att hålla sig till det schema som du har förberett för den här veckan. Familjen kommer att vara svår att hantera och deras speciella krav den här veckan blir svåra att uppfylla. Du kan komma att missa viktiga affärer på grund av detta. Allt vad affärsavtal heter, måste komma först!

Dina lyckosiffror: 1, 10, 18 och 20


apan kinesiskt horoskop

Apan

Låt någon ta ledningen den här veckan, du behöver inte alltid vara i framkant. Det kommer att bli en vecka där du kan koppla av och det kommer också att vara en bra tid att se, höra och lära. Det du kommer att lära dig kommer att vara mycket spännande. Många inflytelserika kommer att imponeras av ditt lugna uppträdande. Du kan behålla lugnet när andra misslyckas med det. Du bör inte underteckna några avtal förrän du har gått igenom texten noggrant.

Dina lyckosiffror: 3, 6, 18 och 26


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Nu måste du skynda dig och vara först ute så att du kan undvika för mycket konkurrens. Detta kommer att bli en bra vecka med högt tempo och mycket arbete. Släktingar verkar vara extra kompatibla under denna period så prata med en äldre familjemedlem som är villig att hjälpa dig.

Dina lyckosiffror: 1, 10, 18 och 22


hunden horoskop

Hunden

Fredliga förhållanden kan ge dig stora möjligheter att koncentrera dig ordentligt på aktuella uppgifter den här veckan. Det kommer bara vara dumt att slösa tid på att starta något helt nytt den här tiden. Projekt som du har i åtanke måste bearbetas bättre innan de kan presenteras för någon som kan ge dig stöd. Ta ett steg i taget så kommer kommer att ha stor framgång.

Dina lyckosiffror: 3, 16, 18 och 20


grisen

Grisen

Använd den här tiden för att jämna ut motsättningar som har uppstått nyligen mellan dig och dina nära och kära. Din charm kan hjälpa dig att utarbeta ett bättre förhållanden till människor som du på något sätt är mycket beroende av. Detta kommer bli en bra vecka för att bygga personlig kontakt med människor i din närmiljö, särskilt de med makt och position.

Dina lyckosiffror: 2, 26, 28 och 29


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77