Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 49


råttan stjärntecken

Råttan

Plötsligt kör du ditt eget lopp och är så envis att det inte är klokt. Inte minst kommer ditt intresse för ditt eventuella parförhållande att minska. Du har en reserverad attityd och saknar kontakt med den du älskar. Ekonomiskt befinner du dig i en tung period med lite pengar i kassan, så här måste du försöka vara lite mer ansvarsfull och plikttrogen.

Dina lyckosiffror: 10, 13, 14 och 30


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Din relation blomstrar plötsligt och det är glädjande. Tiden är inne för svärmeri och du känner att du har träffat din drömpartner. Idag är du otroligt kreativ och har en känsla utöver det vanliga. Nu passar det dåligt med likgiltighet och den idealiska aktiviteten är en där du får testa både ditt huvud och färdigheterna i armar och ben.

Dina lyckosiffror: 10, 13, 21 och 25


tigern horoskop

Tigern

Den här veckan tenderar du att tro mycket på orealistiska förväntningar. Lyckligtvis har du mycket medvind och framgång när det gäller konst, kultur och vetenskap. Denna vecka har du förmodligen lite andra behov än människor runt dig. Medan andra är upptagna av att ta det lugnt, inleder du nya aktiviteter – och varför inte?

Dina lyckosiffror: 8, 13, 24 och 30


kaninen horoskop

Kaninen

Du känner att du har gjort rätt val när det gäller kärlek och det är mycket passion och känslor involverade för dig just nu. Du är både energisk och kanske lite överdriven i ditt självuttryck. Ta det lite lugnare, annars kan du kväva kärleken med din intensitet.

Dina lyckosiffror: 2, 3, 24 och 29


draken kinesiskt horoskop

Draken

Dina ambitioner ökar snabbare än du kunnat föreställa dig. Alla handlingar är dock inte så väl genomtänkta. Olycksfrekvensen är stor och du glömmer att ta hänsyn. Tyvärr tenderar du att göra det du vill utan att bry dig om andra, och det är lite synd.

Dina lyckosiffror: 2, 3, 14 och 30


ormens tecken

Ormen

Den här veckan har du en bra balans mellan fantasi och verklighet. Du har tillräckligt med kunskap som kan användas för att förverkliga dina drömmar. Du tycker också om att använda dina egna upplevelser på ett kreativt sätt till förmån för andra. Nu gäller det att förverkliga idéerna och det går bra den här veckan.

Dina lyckosiffror: 9, 11, 14 och 21


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Den här veckan tenderar du att överskatta din intellektuella förmåga. Det finns mycket ytligt och tomt snack och brist på samarbete. Det kan lätt uppstå konflikter i kärleksförhållandet, men du bör inte söka nya vägar och andra möjligheter av den anledningen.

Dina lyckosiffror: 5, 13, 24 och 28


geten

Geten

Nu kan det uppstå en livlig diskussion med dina nära och kära den här veckan. Det är alltid ditt jobb och familjesituation som står i fokus. Tiden tvingar dig att undersöka om du möjligen har ett ”lik i lasten”, både i den praktiska vardagen hemma och på jobbet.

Dina lyckosiffror: 1, 13, 29 och 31


apan kinesiskt horoskop

Apan

Samma tendenser som har präglat de senaste två veckorna fortsätter att gälla. Här sker en märkbar förändring och omstrukturering av ditt arbete och situationen hemmavid. Under den sista delen av veckan kan du uppleva att det finns en hel del optimism inom dig och saker tenderar att flyta på lättare.

Dina lyckosiffror: 1, 3, 22 och 25


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Karriärsmässigt har du en mycket framgångsrik och spännande vecka framför dig. Du sätter ett specifikt mål och lyckas sträva långsamt mot det. Dina ansträngningar och din uthållighet ger fantastiska resultat. På den personliga nivån händer det mycket positiva saker nu och du har en mycket bra vecka framför dig.

Dina lyckosiffror: 11, 13, 24 och 30


hunden horoskop

Hunden

Den här veckan kanske du ser lite för svart på tillvaron. Du fokuserar för mycket på de negativa sakerna och glömmer att de kan vägas upp av outnyttjade möjligheter. Om du ska starta ett projekt nu kommer det att ta mycket mer tid än du först räknat med. Det är klokt av dig att få så många människor som möjligt att hjälpa dig, så ska du se att allt går bra.

Dina lyckosiffror: 1, 21, 23 och 27


grisen

Grisen

Nu har du ingen större framgång i kärlek den här veckan, och du bör kanske vara lite mer överseende. Lyckligtvis kommer du att uppleva något trevligt på jobbet. En affär som diskuteras på jobbet är mycket fördelaktig för dig. Ta det dock lugnt och vårda din hälsa.

Dina lyckosiffror: 5, 13, 25 och 29


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77