Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 17


råttan stjärntecken

Råttan

Nu måste du spendera lite mer tid på arbete som har med det praktiskt att göra. Problem du har haft hittar en anständig lösning. Du kan hjälpa en vän som har bett dig om råd – till fördel för dig lika mycket som för honom / henne.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Din energi är på topp och du liknar mer och mer en ihärdig oxe, men du bör inte ta någon risk för det. Detta är en lämplig vecka för att planera en fest. Blir du inbjuden av någon, måste du försöka att göra ett gott intryck. Chansen är att något spännande kan hända.


tigern horoskop

Tigern

Nu måste du sluta tro att allt är gratis och att du inte behöver lyfta ett finger för att få saker serverade. Inflytelserika personer är inte villiga att betala mer för vad du gör för dem. Oenighet kan uppstå om du försöker att driva på. Att vara hemma i slutet av veckan, är verkligen ett gott val.


kaninen horoskop

Kaninen

Du är bra på att hålla alla dina samtal och bekantskaper igång. Du utökar din intressesfär och får samtidigt mer energi och dina vinster ökar. De sista dagarna av veckan känns humöret tyngre. Något påminner dig om att livet är mer än bara lust och lek. Som vuxen har du ett stort ansvar både för dig själv och andra. Därför måste du tänka i lite mer allvarliga banor än vad du har gjort.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Den här veckan kommer att vara behaglig. Sakta ner och tillåt dina nerver att koppla av. Försök inte att gå vidare med något nytt. Har du haft hälsoproblem bör du vara på din vakt. Men hälsan kan förbättras med tiden.


ormens tecken

Ormen

Om du tror att det finns någon som är emot dig på jobbet, stämmer inte detta. Dina kollegor är villiga att hjälpa till på alla sätt de kan. Ett romantiskt förhållande med en äldre person kan verka tröttsamt. Gapet mellan er kan vara för stort.


hästen

Hästen

Det som är viktigt på jobbet kommer att vara klart under mitten av veckan. Meningsskiljaktigheter med en älskad kan jämnas ut. Människor du möter saknar den energi som du har tillgång till. Inga stora förändringar med din ekonomiska situation uppkommer under denna period.


geten

Geten

Nu måste du ta det lugnt! Du tenderar att spendera för mycket pengar. Du behöver ta reda på var du står. Nu måste du ta ett steg i taget och leva lite mer nyktert. Detta är inte en period där du kan strö en massa pengar omkring dig.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Den här veckan flyger iväg. Det finns många saker som ligger efter och kräver din uppmärksamhet. Det är bäst för dig att presentera dig personligen, att prata över telefon ger inte samma effekt. Användbar information som ger dig möjlighet att ligga steget före andra, bör du ta väl hand om.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

En utmärkt vecka för romantiska intressen. Du är bra på att låta din partner ta del i ditt nuvarande liv. Det kan också vara en spännande plan du har för avsikt att utföra i samband med din framtid. Ett nytt sätt att ta itu med gamla problem, kan hjälpa dig även längre fram under denna period.


hunden horoskop

Hunden

Det är genom att bygga något stort som du i efterhand ser att du kan hantera det mesta. Det är bara att köra och det verkar som att dina storslagna projekt kommer i hamn utan större problem. Reaktionerna från andra är utmärkta, och detta gör att du känner dig i rampljuset.


grisen

Grisen

Det du gör ser mycket bra ut, och veckan kan vara mindre tröttande än vanligt. Nu kan du ägna lite mer tid åt dig själv. Det finns många möjligheter för kärlek och romantik denna vecka, men du kan uppleva att det finns några små hinder du måste övervinna.