Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

Eller vårt nya betalnummer på:

0939-1312


Vecka 48


råttan stjärntecken

Råttan

En tuff vecka, då du knappt kan sitta still. Du är ständigt upptagen med något och det är konstant liv och rörelse, men i slutet av veckan blir det lugnt igen och då kan du vara stilla och koppla av. Du måste vara försiktig om du ska resa bort, då du kan riskera att förlora några personliga saker under vägen, vilket kan förstöra en annars bra resa.

Dina lyckosiffror: 2, 3, 7 och 31


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Den här veckan är du väldigt avslappnad, faktiskt nästan för avslappnad. Du kan lätt bli lurad om du inte är på din vakt. Detta gäller såväl ekonomiskt som i ditt kärleksliv. Din hälsa är ganska bra just nu, men det är inte bara med pengar du bör uppvisa försiktighet, utan också med vad du får i dig just nu. Om du tar lite för lätt på det, kommer det att skapa problem och det kan till och med sluta i katastrof.

Dina lyckosiffror: 5, 6, 15 och 30


tigern horoskop

Tigern

I början av veckan kommer du att slösa mycket pengar, särskilt på ditt kärleksliv. Ekonomiskt finns nästan inga pengar kvar, men de närmaste dagarna kommer du att tjäna pengar igen. Din hälsa är bra, men se till att du inte går under förfallna saker, om du inte är försiktig kan problem uppstå.

Dina lyckosiffror: 11, 13, 25 och 28


kaninen horoskop

Kaninen

En lugn och trevlig vecka där du har möjlighet att koppla av och samla styrka. Du kanske också reser och ser på nya omgivningar. Ditt kärleksliv är inte det bästa, så här får du bjuda till lite. Om du är singel, försök att hitta dig en ny partner den här veckan. Din hälsa är god just nu, men se till att du inte sliter ut dig i onödan.

Dina lyckosiffror: 1, 13, 25 och 32


draken kinesiskt horoskop

Draken

Den här veckan passar ganska bra för dig som ska resa bort, inga problem uppstår och allt kommer att gå ganska smidigt. Din ekonomi når nya höjder och snart har du ett kontrakt i sikte. Den här veckan kommer du inte drabbas av oroligheter, utan allt kommer att gå smidigt. Lyckan är med dig och din belöning väntar precis runt hörnet.

Dina lyckosiffror: 1, 3, 8 och 20


ormens tecken

Ormen

Den här veckan finns många små problem och snart kommer du ha ett stort problem i sikte, men du kommer att hantera detta ganska bra, bara du lyckas använda rätt taktik. Ditt kärleksliv går inte så bra och det ser ut som om din partner har en annan i sikte. Det kan gå väldigt fel om du inte ger mer av dig själv till din partner.

Dina lyckosiffror: 11, 13, 19 och 29


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

En stilla och lugn vecka som passar bra för dig som vill satsa lite. Du kan vinna stora priser bara du tar chansen. Men satsa inte för mycket, då kan du istället minska alla dina chanser. Din hälsa är bra och kärlekslivet är på topp. Du behöver inte oroa dig för någonting och allt kommer att gå enligt plan.

Dina lyckosiffror: 2, 3, 5 och 30


geten

Geten

Du har goda kreativa förmågor för tillfället och vill använda dem på ett konstruktivt sätt och på arbetsplatsen kommer du att kunna använda dina talanger. Goda nyheter är på väg, i synnerhet kan du förvänta dig många positiva upplevelser. Hälsan är okej just nu, men du bör avsätta lite mer tid för personlig omvårdnad och avkoppling.

Dina lyckosiffror: 2, 12, 25 och 28


apan kinesiskt horoskop

Apan

En bra vecka, även om några av de problem du stöter på tar mycket tid. Förhandlingar, meningsskiljaktigheter och intriger på arbetsplatsen skapar mycket huvudvärk för dig. Här behövs en varsam hand för att undvika en nedgång för dig själv. Sök gärna stöd från dina nära och kära så kan du lättare reda ut dessa problem.

Dina lyckosiffror: 1, 2, 15 och 22


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Det nya kinesiska året kan börja något ovanligt, du har en tuff och svår vecka framför dig nu. Irritationsmoment och bakslag utmärker början av denna vecka. Allt går inte som du vill, här står du inför prövningar i tålamod och uthållighet. Men allt ser inte så dystert ut trots allt och du har ännu möjlighet att kompensera. Tålamod och uthållighet kan vara nyckelord för dig om du ska gå vidare den här veckan.

Dina lyckosiffror: 1, 4, 5 och 24


hunden horoskop

Hunden

En lite bättre vecka än de föregående, du måste bara ligga lite lågt och inte oroa dig i onödan. De stora problemen som verkar ha stört dig på sistone, kommer att lösas från mitten av den här veckan. En god vän kommer att rädda dig och sedan kommer allt att fungera bra igen efter denna nedgång.

Dina lyckosiffror: 1, 13, 25 och 30


grisen

Grisen

Du kan finna stor tillfredsställelse i att organisera och ha självdisciplin, om du lever upp till utmaningen kommer du att lyckas! Det är en utmärkt tid för hårt fysiskt arbete och att bygga och konstruera.

Dina lyckosiffror: 12, 13, 22 och 24


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

*