Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 26


råttan stjärntecken

Råttan

Du har en fortsatt hård vecka framför dig. Du måste vara försiktig inom områden som har med kärlek och pengar att göra. Du måste vara vaksam och inte ta saker för givet. Ett misstag nu kan förstöra mycket för dig och dina framtidsplaner.

Dina lyckonummer denna vecka: 1, 19, 20 och 21


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

För dig i detta tecken, är det fortfarande du som tar ledningen, oavsett om det gäller ett familjebeslut eller en annan diskussion om ett viktigt ämne. Ju mer beslutsam du är, desto mer kommer du få ut av situationen under veckan. En spännande vecka där du kan testa dina gränser.

Dina lyckonummer denna vecka: 3, 10, 20 och 21


tigern horoskop

Tigern

Det som händer på din arbetsplats kommer att ha stor inverkan på ditt arbete senare i veckan. Du måste bara veta vad du gör. Kollegor kan tyckas avlägsna och osamarbetsvilliga och det verkar som om du arbetar mest på egen hand. Problem i hemmet kan kollidera lite med nöjen som du har planerat denna vecka.

Dina lyckonummer denna vecka: 8, 10, 20 och 21


kaninen horoskop

Kaninen

Din fantasi och intuition kan komma till nytta i veckan. Eventuella kreativa idéer du kanske har, bör skrivas ned för framtiden. De som arbetar med kreativa saker kommer sannolikt ha en mycket bra vecka full av orginella idéer. Nya idéer bör testas!

Dina lyckonummer denna vecka: 3, 10, 28 och 29


draken kinesiskt horoskop

Draken

Du fortsätter vara en mycket tilltalande person och du är både älskad och beundrad av många runt dig. Nu svävar du högt, men du får förvänta dig att du snart kommer ner på jorden då du i slutet av veckan får lite av en besvikelse .

Dina lyckonummer i veckan: 9, 19, 20 och 21


ormens tecken

Ormen

En vecka går framåt. Rutiner verkar gå onödigt långsamt. Du tenderar att hamna lite på kant med dina kollegor. En varg i fårkläder rör sig i närheten. Var uppmärksam och läs mellan raderna när du är med andra nu. Det kan uppstå dispyter mellan dig och din partner om du ser upp.

Dina lyckonummer denna vecka: 9, 10, 20 och 21


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

En vecka kantad av konflikter hemma och det blir inte bättre på jobbet. Din arbetsbelastning ökar mer än vanligt. Du kommer känna att saker går långsammare under denna period. Den här veckan kan du tillbringa med människor som kan ha kul och få dig att slappna av.

Dina lyckonummer i veckan: 9, 18, 20 och 25


geten

Geten

Du måste undvika att slösa tid och energi i veckan, för du behöver styrkan för att lyckas med en affärsresa i mitten av veckan. Var inte rädd för att resa till okända områden och ställa saker till rätta. Din chef blir jätteglad om du lyckas få till ett nytt kontrakt.

Dina lyckonummer denna vecka: 9, 19, 29 och 31


apan kinesiskt horoskop

Apan

Saker som har att göra med utlandet kommer att vara A och O för dig under denna period. Du kan njuta av goda, långväga nyheter. Om du är inblandad i turistnäringen, kan du se fram emot en trevlig vecka med stora vinstmöjligheter. Den som ger sig ut på resor kommer också att finna lycka under vägen.

Dina lyckonummer denna vecka: 11, 29, 30 och 32


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Nu känner du att kärlekslivet inte är exakt vad det ska vara och allt känns lite stagnerat. Du måste tänka dig för noggrant om du plötsligt känner sig lockad av någo av motsatt kön, annars kan du få det jobbigt hemma. Veckan kan bli spännande om du gör något mer av ditt nuvarande förhållande.

Dina lyckonummer denna vecka: 1, 19, 21 och 28


hunden horoskop

Hunden

Det här kommer bli en långsam arbetsvecka. Arbetsrutinerna kommer att kännas som en prövning. I synnerhet kommer du att upptäcka att vissa kollegor tenderar att lägga sig i. Försök att inte tappa humöret. Det är klokt att hålla en låg profil denna vecka. Din partner behöver också mycket uppmärksamhet!

Dina lyckonummer denna vecka: 6, 26, 28 och 30


grisen

Grisen

Det här är en vecka med stor stress och spänning, särskilt på din arbetsplats. Du upplever att du har alltför mycket att göra och att belöningen inte matchar dina insatser. I slutet av veckan kommer du lyckligtvis att hitta någon du kan njuta av och koppla av tillsammans med.

Dina lyckonummer i veckan: 1, 19, 22 och 23


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77