Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 26


råttan stjärntecken

Råttan

Det finns många som vill vara vän med dig under den här spännande veckan, och vänlighet är vägen till framgång. Om du åker ut och reser i ett jobbsammanhang kan det här vara ganska lyckosamt för dig. Om du tar initiativ i veckan är det alltid rätt riktning för dig och dina närmaste.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Du får inte känna dig besviken, även om den här veckan kan vara lite tröttsam och svår när det gäller förhållandet. Du är den du är, så kosta på dig några fina presenter och kanske den du har ett gott öga till förtjänar extra uppmärksamhet? Att visa generositet är faktiskt en av dina bästa egenskaper!


tigern horoskop

Tigern

Även om ekonomin är bra bör du undvika att slösa pengar. I synnerhet kan romantiken ebba ut denna vecka, men ta inte åt dig av det, du har det ändå bra och kan skämma bort dig själv i en lugn miljö hemma. Har du möjlighet att ta ett uppdrag för att visa turister runt så blir det jättebra om du tar dig an det.


kaninen horoskop

Kaninen

Här får du möjlighet att ge dig av på en längre resa där du kan träffa riktigt intressanta och spännande människor. Släpp loss och visa din charm. Nu har du mycket tur i affärer och denna vecka kan du äntligen kamma hem storkovan. Hur som helst bör du ha realistiska förväntningar, då kommer det att bli bra!


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu vill du flytta till en ny plats och du känner dig redo för en positiv förändring. Denna vecka kommer bli romantisk och spännande. Det blir dock en ganska vanlig arbetsvecka som du kommer att njuta av. Försök att ta hand om din hälsa, äta bra och få tillräckligt med sömn.


ormens tecken

Ormen

Friska impulser karakteriserar ditt liv just nu, och när det gäller vardagliga saker kan du lösa dina uppgifter på ett utmärkt och otraditionellt sätt. Du kan dock riskera svartsjuka om du inte är vaksam. Det är tillåtet att hålla en låg profil och du behärskar det som om du vore en professionell skådespelare.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Slutligen kommer det här att bli en väldigt trevlig vecka, vilket ger dig gott om möjligheter att uttrycka dina originella och unika sidor. Men det lönar sig för dig att vara förnuftig på jobbet, särskilt när det gäller kärlek. Även om du känner dig stark och utstrålar mycket charm kan du komma ut och springa två lopp på en och samma gång.


geten

Geten

Ekonomin får sig ett uppsving i veckan, kanske får du ett helt nytt kontrakt som ger bra avkastning. Även om du också har möjlighet att använda snabba knep till pengar, är det den realistiska utsikten som ger den högsta avkastningen. Eftersom din ekonomi är beroende av en annan person, bör du inte handla på egen hand.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Nu behöver du lära dig något nytt. En intressant kurs i naturen kan tyckas lockande, men en resa till ett främmande land kan också stilla din törst efter kunskap. Det är inte otänkbart att du anmäler dig till helgkurser som leder dig hela vägen till Fjärran Östern. Du är plötsligt road av spådomar och det ockulta.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Detta blir en lite monoton vecka i din smak. Lyckligtvis har du en tydlig överblick, men du märker att du känslomässigt inte är så stabil som du brukar vara. Du har lätt att titta på en annan medan din partner tittar på dig. Sluta flirta i onödan, annars kan du få problem! Veckan är lämplig för att vårda gammal vänskap.


hunden horoskop

Hunden

Dina känsliga antenner hjälper dig att hitta rätt den här veckan. Tyvärr kommer du känna att dina utvecklingssmöjligheter är begränsade på arbetsplatsen. Då måste du göra, och inte minst säga, något som är meningsfullt. Därför kan du lätt hamna på kant med andra om du inte passar dig. Använd dina diplomatiska färdigheter så kommer du få ett lycklig slut på veckans sista dagar.


grisen

Grisen

Den romantik du ville ha i förra veckan får du knappast serverad på ett silverfat. Men om du inte är bunden är det fördelaktigt att dra nytta av veckans godhet och du kan förmodligen inte låta bli. Andra kommer att finna dig otroligt attraktiv och spännande och vice versa. Se bara till att du använder din charm!


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77