Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 42


råttan stjärntecken

Råttan

Det finns många som vill vara vän med dig den här spännande veckan, och vänlighet är vägen till framgång. Om du åker ut och reser i ett jobbsammanhang kan det bli ganska lyckosamt för dig. Om du tar initiativ denna vecka, går det alltid i rätt riktning för dig och dina närmaste.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Du får inte känna dig besviken, även om den här veckan kan vara lite tröttsam och svår när det gäller förhållandet. Du är den du är, så unna dig några fina presenter och kanske också den du har ett gott öga till förtjänar uppmärksamhet? Att visa uppmärksamhet och generositet är faktiskt en av dina bästa egenskaper!


tigern horoskop

Tigern

Även om ekonomin går bra bör du undvika att slösa pengar. I synnerhet kan romantiken ebba ut ur ditt liv denna vecka. Ta inte åt dig för mycket av det, du har det bra ändå och kan skämma bort dig själv i en lugn miljö hemma. Har du möjlighet att ta ett uppdrag för att visa turister runt så gör det – det blir jättebra!


kaninen horoskop

Kaninen

Nu får du möjlighet att ge dig av på en längre resa där du kan träffa riktigt intressanta och spännande människor. Släpp loss och visa din charm. Nu har du mycket tur i affärer och denna vecka kan du äntligen nå ditt mål. Hur som helst bör du ha realistiska förväntningar, då kommer det bli bra!


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu vill du flytta till en ny plats, och det upplever du som en positiv förändring. Denna vecka kommer du få det romantiskt och spännande. Det blir dock en ganska ordinär arbetsvecka som du kommer njuta av. Försök ta hand om din hälsa, äta bra och få tillräckligt med sömn.


ormens tecken

Ormen

Friska impulser präglar ditt liv just nu, och när det gäller vardagliga saker kan du lösa dina uppgifter på ett utmärkt och otraditionellt sätt. Men du kan riskera svartsjuka om du inte ser upp. Det är tillrådligt att hålla en låg profil, vilket du behärskar som om du vore en professionell skådespelare.


hästen

Hästen

Det här kommer bli en väldigt trevlig vecka, vilket ger dig gott om möjligheter att uttrycka dina ursprungliga och unika sidor. Men det lönar sig för dig att vara förnuftig, särskilt när det gäller kärlek. Du känner dig stark och utstrålar mycket charm. Om du vill köra två lopp parallellt, är det bara att satsa!


geten

Geten

Ekonomin får sig ett nytt uppsving under veckan, kanske får du ett helt nytt kontrakt som ger bra avkastning. Även om du också har möjlighet att använda snabba knep för att få en snabb vinst, är det den realistiska utsikten som ger den högsta avkastningen. Eftersom din ekonomi är beroende av en annan person, bör du inte handla på egen hand.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Nu behöver du lära dig något nytt. Ett intressant kursutbud kan tyckas lockande, men en resa till ett främmande land kan också dämpa din törst efter kunskap. Det är inte otänkbart att du anmäler dig till helgkurser som leder dig hela vägen till fjärran östern. Du är plötsligt uppslukad av spådomar och det ockulta.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Detta blir en lite monoton vecka för din smak. Lyckligtvis har du en tydlig målbild, men du märker att du känslomässigt inte är så stabil som du brukar vara. Du har lätt för att titta på en annan medan din partner tittar på dig. Sluta flirta i onödan, annars får du problem.


hunden horoskop

Hunden

Dina känsliga antenner hjälper dig att hitta vägen den här veckan. Tyvärr kommer du känna att dina utvecklingsmöjligheter är begränsade på arbetsplatsen. Då måste du agera – och inte minst säga något som är meningsfullt. Därför kan du lätt hamna på kant med andra om du inte passar dig. Använd dina diplomatiska färdigheter så kommer du få ett lycklig slut på veckan.


grisen

Grisen

Det går inte helt lugnt till för dig denna vecka. Den romantik du ville ha i förra veckan får du knappast serverad på silverfat. Men om du inte är i ett förhållande, är det fördelaktigt att dra nytta av veckans goda influenser. Du kan säkert inte låta bli Andra kommer uppleva dig som otroligt attraktiv och spännande – och vice versa. Se bara till att du använder din charm.