Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 42


råttan stjärntecken

Råttan

Låt inte dina kollegor dra nytta av dig eftersom du är snäll och ibland naiv. Var försiktig och låna inte ut pengar. Stjärnorna säger att det kan vara svårt att få pengarna tillbaka på förfallodagen. En tidigare romantik kan plötsligt flamma upp igen under veckan, vilket du kan njuta av!


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Sänk farten, du behöver det nu! Visa omsorg för kropp och själ. Du får inte påbörja nya saker tills du har fått gamla projekt ur världen. Njut av din kärlek istället!


tigern horoskop

Tigern

Denna vecka kan bli orolig för alla tigrar, oavsett om du är singel, eller tillsammans med någon. Partnerskap kan visa sig vara byggd på sandgrund. Du är också i en seriös fas på din arbetsplats. Det är inte klokt att överskatta dig själv nu.


kaninen horoskop

Kaninen

Inga stora bekymmer att vänta. Tillbringa den här fina veckan tillsammans med din familj. Gå på bio, ät god mat eller gör en utflykt om vädret är trevligt. En impulsiv åtgärd kan skapa problem för dig senare om du inte är vaksam.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Det är inte tillrådligt att påbörja krävande projekt nu. Saker avtar och ingenting går som det borde. Kollegor är inte särskilt hjälpsamma, de har nog med sitt. Den här veckan måste du klara dig på egen hand. Skapa en prioriteringslista och ta en uppgift åt gången.


ormens tecken

Ormen

För närvarande är du osäker på vad du ska göra när det kommer till arbete och karriär. Om du är missnöjd ska du ta det med din chef. Det kan ge utdelning. Ekonomin verkar ha en positiv utveckling under mitten av veckan. Romantiska upplevelser blir som du vill, men du borde uppföra dig ordentligt.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Du är bubblig och rolig, men samtidigt för optimistisk och blåögd denna vecka. Se till att du inte blir lurad. En gammal vän försöker låna pengar av dig för något speciellt, men denne kommer inte att betala tillbaka i första taget. Du får se vad det handlar om innan du ger något. Kreativt arbete är i fokus och du drar nytta av din fantasi och kreativitet.


geten

Geten

Det är dags för planering och åtgärd, så ta en titt på dina utvecklingsmöjligheter. Få igång saker denna vecka. Försök att undvika dina kollegor om det är möjligt. Du har goda förutsättningar att fatta rätt beslut nu. På kärleksfronten skiner solen fortfarande på dig.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Ekonomin behöver en noggrann granskning. Personer födda under detta tecken måste vara försiktiga. Varje form av spekulation kan kosta dig dyrt. Du kan få problem med pengar, så vakta din plånbok! Lyckligtvis fungerar kärleken som den bör. Den här veckan kan bli extra romantisk!


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Stjärnorna säger att du kan begå ett stort misstag kopplat till ditt hem denna vecka, så du borde vara vaken. Undvik att skriva nya kontrakt, vilket innebär att köpa och sälja bostäder. Du är lite pendlande i humöret denna vecka, men du borde inte låta din partner lida av den anledningen.


hunden horoskop

Hunden

Tiden är inne för att bli klar med gamla uppgifter som samlas på hög. Du kan få undan en hel del redan i mitten av veckan. Hjälp utifrån kan vara en bra idé. En gammal kollega som vet mycket, bör du prata med. Kanske kan personen komma med några kloka förslag? Försök undvika att göra någonting som kan leda till mycket skvaller.


grisen

Grisen

Du måste ta det lugnare, det går för snabbt! Det är inte tillrådligt att söka eller prata med viktiga personer om du inte har avtalat en tid först. Det kostar för mycket att sätta saker i handling som inte spelar någon roll. Ring först innan du förhandlar eller gör avtal. Undvik att säga något du kan ångra. Tänk innan du går till handling!


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77