Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 17


råttan stjärntecken

Råttan

Den här veckan kommer du vara mer fast än vanligt. Nu är det dags att ignorera andras utmanande försök att få dig att göra som de vill. Det är du som är chef över ditt liv. Det är bara att följa din inre röst, så kan det komma mycket positivt ut ur det.

Dina lyckonummer denna vecka: 4, 12, 23 och 25


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Nu kan du använda alla dina kontakter på ett enkelt och resultatorienterat sätt. Det spelar ingen roll om de är affärsrelaterade eller om de är kopplade till din integritet. Ta bara emot de inbjudningar du får. Om du har planer för sommaren, deltag bara i de aktiviteter du vill delta i.

Dina turtal i veckan: 1, 11, 21 och 24


tigern horoskop

Tigern

Med många spännande saker som händer på alla fronter denna vecka finns det för närvarande inget som kan hindra dig från att vara glad och positiv. Inte alla håller med dig just nu, men du kommer att ha den nödvändiga övertalningsförmågan för att få folk över på din sida. Du får en trevlig vecka med din närmaste.

Dina lyckonummer denna vecka: 5, 6, 13 och 29


kaninen horoskop

Kaninen

Den här veckan är du både tydlig och kreativ i dina handlingar, men det är inte lätt för andra att hänga med i alla dina spännande svängar. Måttlighet är inte något som kännetecknar dig just nu. Det är klokt att stanna upp lite och få med dig dina närmaste, annars kan du verkligen stå ensam.

Dina lyckonummer denna vecka: 1, 2, 24 och 31


draken kinesiskt horoskop

Draken

Projekt som rör karriären kommer att orsaka mycket stress som du gott kunnat vara utan. Du försöker hålla dig lugn och avslappnad under alla omständigheter och du tenderar att låta små irritationsmoment ändra dina planer denna vecka. Det finns ingen runt dig som kan vara till hjälp.

Dina lyckonummer denna vecka: 4, 6, 18 och 29


ormens tecken

Ormen

Den här veckan ligger utmaningen i att hitta en bra balans mellan förnuft och känsla. Du trivs inte bra med ett projekt du gör. Det lönar sig med vissa justeringar i vardagen och nu måste du byta kurs.

Dina lyckonummer denna vecka: 2, 25, 28 och 31


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Du behöver svängrum för att säga din åsikt och det här är precis vad du upptäcker i veckan. Det är tid för både solsken och dåligt väder och bakom molnen är himlen alltid blå. Även om det finns svårigheter i sikte, kommer du klara att fixa dem.

Dina lyckonummer denna vecka: 1, 6, 19 och 29


geten

Geten

Den här veckan borde du tänka innan du talar. Du blir klokare genom att följa en tanke och fokusera på en sak i taget än att breda ut dig. Även om du är mycket mångsidig kan du lätt tappa spåret och kontrollen.

Dina lyckonummer denna vecka: 2, 12, 29 och 31


apan kinesiskt horoskop

Apan

Nu har du en god möjlighet att komma bort från alla onödiga bekymmer. Det innebär förmodligen att du kan ordna saker i din egen takt. Nu kan du ta ett steg åt gången, något stort väntar dig runt hörnet.

Dina lyckonummer denna vecka: 6, 16, 18 och 28


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Det här är en bra vecka att komma överens med din partner gällande gemensamma intressen. Det är också en bra tid att göra i ordning i hemmet. Allt som gör att du kan avslöja dina konstnärliga talanger kommer att skänka dig stort nöje. Spekulationer kan ge dig god vinst och det här är också en bra vecka att resa och uppleva utländska kulturer.

Dina lyckonummer denna vecka: 4, 7, 15 och 29


hunden horoskop

Hunden

Den här veckan verkar det som om du har kontroll över de flesta saker. Det här är dags att kliva in där du har något att hämta, oavsett om det är kärlek eller karriärsmöjligheter. Du står stadigt kvar långt efter att andra har gett upp.
Dina lyckonummer denna vecka: 5, 6, 12, 23


grisen

Grisen

Om du kan låta bli att agera impulsivt, kan den här veckan bli intressant för affärer. Du måste också vakta din generositet. Du kan spendera pengar obehindrat under denna period. Intressanta erbjudanden kan komma från personer i ledande befattningar. Om du spelar dina kort rätt, kommer du att tjäna mycket pengar inom en snar framtid och människor kommer att vara glada och hjälpsamma så att du kan nå dina mål.

Dina turnummer i veckan: 7, 12, 17 och 19


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77