Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 26


råttan stjärntecken

Råttan

Detta är inte veckan för att driva fram resultat. Låt snarare människor omkring dig ta den tid de behöver, och förvänta dig inte att andra utan vidare kommer anpassa sig till dig. Om saker och ting är helt annorlunda mot vad du tänkt, får du vara flexibel, så går det bra.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Du har en svår vecka framför dig. Inom områden som romantik och finans måste du vara extra försiktig. Var uppmärksam vid alla tidpunkter. Ett felaktigt steg nu kan omintetgöra många av dina planer. Detta är en vecka då du måste gå varsamt fram utan brådska. Här talar vi om att hastverk är lastverk!


tigern horoskop

Tigern

En ganska kostsam vecka. Du spenderar mer pengar på underhållning än du egentligen har råd med. Dina vänner insistera på att du bör sätta en gräns. Du kan inte bara spendera pengar ohämmat för att imponera på andra. Ge dig iväg på en längre resa, men kontrollera bilen innan du kör.


kaninen horoskop

Kaninen

En bra vecka att komma tillbaka ner på jorden. Rutinarbete kommer att gå smidigt och allt kommer att fungera bra utan stora ansträngningar. Men det är viktigt för dig att göra saker inom lagens ramar, annars kan du faktiskt få problem med myndigheterna om du inte passar in. Veckan gynnar dem som arbetar med konst och kreativitet.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Veckan för med sig goda nyheter. Du kan förvänta dig ekonomisk vinning i samband med ditt arbete. Det är mycket viktigt att gå igenom all slags post och noggrant läsa igenom allt. Veckan är också lämplig för romantik. Ungdomar födda i detta stjärntecken kan uppleva sina föräldrar som lite restriktiva och kinkiga.


ormens tecken

Ormen

Ägna mer tid åt uppgifter som har med hus och hem att göra. Det är också dags att få saker på plats på hemmaplan. Om din partner har varit lite motsträvig, kan du räkna med mer foglighet denna vecka. Romantiska äventyr kan återspeglas den här perioden.


hästen

Hästen

Du behöver inte kämpa mycket för att få stöd för dina idéer. Det är också en bra tid att be om stöd nu. Försök undvika frågor rörande pengar och löner. Detta kan komma lite senare. Framför allt kan en familjemedlem av det motsatta könet visa sig vara till stor hjälp.


geten

Geten

Det du behöver göra på jobbet, kommer kunna påverka dig ganska kraftigt. Försök att utföra dina arbetsuppgifter som vanligt. Kollegor kan visa sig vara likgiltiga och svåra att hantera. Nöjen kan skjutas upp på grund av hög arbetsbelastning hemma denna vecka.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Fantasi och intuition kan användas med stor framgång denna vecka. Du borde skriva ner alla dina idéer för framtida bruk. De som är involverade i kreativt arbete, bör få en mycket bra vecka. Nya metoder och idéer får testas.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Detta är en stor vecka för att bli klar med det arbete som har legat på is. Nu måste du först avsluta rutinarbete, för att sedan kunna hantera viktigare uppgifter. Låt inte de konservativa och inte så kreativa kollegorna stå i vägen. Din bedömning och intuition är mycket bra idag.


hunden horoskop

Hunden

Arbetsvillkoren går till din fördel. Vill du ha förändringar, kan du göra dessa med gott samvete. Men det finns ingen bra tid för spel och riskabla chansningar. Det är bättre att lämna pengar liggande i fickan nu än att spendera dem på tvivelaktiga företag.


grisen

Grisen

Romantiken gör dig lite illa till mods vid denna tidpunkt. Permanenta relationer kan verka mödosamma. Om du känner dig attraherad av någon av det motsatta könet, måste du se till att du får följa upp frågan på egen hand. Det är inte klokt att sätta personliga frågor på spel.