Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

Eller vårt nya betalnummer på:

0939-1310


Vecka 39


råttan stjärntecken

Råttan

Du kommer att få din belöning, speciellt om du vill vara till undsättning för en kollega som behöver hjälp. Detta är inte en ekonomisk belöning, men kanske i form av vänskap. Ljuv musik kan uppstå mellan dig och en kollega av motsatt kön. Du måste själv överväga vad du vill göra, men möjligheten finns för ett steg i rätt riktning.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 15, 25 och 28


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Svärföräldrar kan ge dig huvudvärk den här veckan. Du kan försöka hitta en väg ut ur allt, men det är kanske inte möjligt att undvika någon form av konfrontation. Det kan finnas viss oro inom familjen. Ett slarvigt ögonblick med bruk av pengar kan orsaka en finansiell kris och har du inte råd med det bör det definitivt undvikas.

Dina lyckosiffror den här veckan: 7, 17, 27 och 30


tigern horoskop

Tigern

Den här veckan måste du erkänna att världen och människor är lite mer komplicerade än du trott. Du måste bara vara flexibel, diplomatisk och göra ditt bästa. Det är viktigt att du får reda på vad som är möjligt, båda på kort och lång sikt behöver du en framstegsplan som kan hjälpa dig att hålla kursen.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 16, 25 och 31


kaninen horoskop

Kaninen

Den här veckan får du inte låta goda möjligheter gå dig förbi. Du tenderar att förbise några viktiga saker som händer runt omkring dig. Nu måste du vara bättre på att vara på plats där något viktigt händer. Ekonomiska frågor kräver en oväntad positiv vändning, särskilt när det gäller saker som har att göra med spekulation.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 11, 24 och 28


draken kinesiskt horoskop

Draken

Allt påbörjat arbete måste vara klart innan du startar nya projekt. Resenärer kommer att uppleva några förseningar som de inte kan kontrollera, men allt måste planeras bättre. Förluster och besvikelser kan uppstå då och då den här veckan. Ta också hand om din hälsa, för du kan riskera en mild förkylning på grund av det förändrade vädret. En äldre familjemedlem kan orsaka några bekymmer som du bara måste ta itu med på ett varsamt sätt.

Dina lyckosiffror den här veckan: 7, 16, 27 och 29


ormens tecken

Ormen

Se till att ingenting lämnas åt slumpen och att du följer med noga. Om du har någon som arbetar för dig hemma, se till att de gör ett bra jobb. De kan orsaka stora skador om du inte är uppmärksam. Romantiken kommer att uppleva ett ordentligt uppsving under veckan, vilket du kan se fram emot.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 13, 25 och 28


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Människor runt omkring dig verkar vara på sviktande humör, men låt dem inte förstöra dina planer. Om du känner att de distraherar dig, lämna dem ifred. Den som kör bil bör vara försiktig på vägen, ett motorstopp kan inträffa och därför bör du kontrollera bilen ordentligt innan du åker iväg.

Dina lyckosiffror den här veckan: 5, 13, 25 och 26


geten

Geten

De som sysslar med fastigheter bör se till att de inte gör för många misstag. Nu måste du ta ett steg i taget och följa god affärspraxis. Dokument som behöver underskrift bör hellre ordnas nästa vecka. Allt som är av spekulativ natur bör undvikas, då kan du känna dig på säker mark.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 6, 15 och 29


apan kinesiskt horoskop

Apan

Planer för framtiden kan ordnas under veckan, men det är inte säkert att de kommer att lyckas. Du måste hålla ögonen öppna för löften som har gjorts. Detta gäller även löften om kärlek. En som står dig nära kan vara ute efter att lura dig. Något som har att göra med en fest i slutet av veckan kan visa sig kosta mer än det smakar.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 14, 25 och 28


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Du känner att du har kunnat göra det mesta på sistone, men den här veckan kommer du tyvärr behöva ta itu med en hel del saker. Under denna period tenderar du att oroa dig onödigt mycket och känner dig lite otillräcklig. Det kan uppstå en kaotisk period i ditt liv om du inte ser upp.

Dina lyckosiffror den här veckan: 7, 11, 25 och 30


hunden horoskop

Hunden

Nu måste du ta parti, har du tänkt dig för ordentlig? Det bästa sättet att få en överblick över situationen är att ha ett konfidentiellt samtal med din partner. Ekonomiskt sett har du det bra och du kan gärna unna dig något du har velat ha länge.

Dina lyckosiffror den här veckan: 6, 11, 22 och 27


grisen

Grisen

Du får inte särskilt mycket uträttat den här veckan på grund av problem som har uppstått för ett av dina syskon. Du måste försöka hjälpa till så gott du kan och du måste bara göra det. Den här veckan måste du gå till någon annan för att få råd. Var inte för stolt om du måste prata med någon som är mycket yngre än dig.

Dina lyckosiffror den här veckan: 5, 16, 25 och 28


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

*