Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 34


råttan stjärntecken

Råttan

En bra vecka med många positiva möjligheter, trots att dina planer kan bli försenade och små hinder kan uppstå. Denna vecka är lämplig för äktenskap eller nya affärsplaner, mycket lycka väntar dig. Kärlek är kärnan i den här tiden, så ägna lite mer tid åt din partner. Har du tänkt på barn, kan den här veckan vara en bra utgångspunkt.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

En relativt bra vecka, även om det fortfarande finns några olösta uppgifter som behöver ordnas. Men tiden är på din sida och du har tillräckligt med tid att hantera och slutföra dina uppgifter på ett bra och framgångsrikt sätt. Tiden är också inne att konsolidera det du lyckats bygga upp. Lite rastlös kan du också vara nU. Det är bäst att slutföra dina uppgifter en efter en istället för att hoppa från plats till plats. Romantiken blomstrar i slutet av veckan.


tigern horoskop

Tigern

En trevlig vecka där du möter några utmaningar och tvingas lösa dem på bästa möjliga sätt. Du kommer vara upptagen hela veckan och dina planer går framåt, men inte i takten du önskar. Du behöver jobba mer för att få dina idéer igenom. Du kommer träffa några hjälpsamma och inflytelserika människor som kan ge dig en hjälpande hand. Den sista delen av veckan blir mycket bättre än den första.


kaninen horoskop

Kaninen

En väldigt upplyftande och trevlig vecka där du känner att allt är på din sida. Du kommer ha lätt att tjäna bra med pengar. Alla dina önskemål kommer att bli mer eller mindre uppfyllda under den sista delen av veckan, vilket du kan se fram emot. På den negativa sidan kan du uppleva ett missförstånd med en nära vän eller partner. Kanske har denna missbrukat ditt förtroende och det måste redas ut.


draken kinesiskt horoskop

Draken

En lite orolig vecka med några olösta problem. I synnerhet är det mycket tjafs i ditt kärleksliv och det är också dags att ägna mer uppmärksamhet åt denna viktiga del av ditt liv. Sjukdom kan också drabba dig om du inte är observant. I synnerhet måste du göra något åt ​​din kost och självklart måste du även få viss träning.


ormens tecken

Ormen

Fortfarande inga stora framsteg att spåra under den första halvan av denna vecka. Dock sker positiva saker runt omkring dig hela tiden. Du har blivit på bättre humör och inte minst har din hälsa blivit bra igen. Det finns mycket optimism i luften och du klarar dina uppgifter galant och gör en riktig insats. Arbetet kommer att flyta på som du önskar. I slutet av denna vecka får du många romantiska upplevelser.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

En bra och framgångsrik vecka där du känner att du är i centrum igen. Du kommer att vara eftertraktad av inflytelserika människor som kommer att hjälpa och stötta dig. Goda tider är också att vänta mellan dig och din partner. På arbetsplatsen är du den som kontrollerar och fixar saker och en löneökning är inte så långt borta nu. Stå på, veckan har mycket att erbjuda för de som är villiga att göra en insats.


geten

Geten

Du kan finna stor tillfredsställelse i att organisera och ha självdisciplin. Om du lever upp till utmaningen lyckas du! Det är en utmärkt tid för hårt fysiskt arbete, att bygga och konstruera. Du går mycket målmedvetet fram utan att försumma viktiga detaljer.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Den här veckan kan vara en mycket dynamisk tid för att vidga dina vyer. Den här veckan är nästan som skräddarsydd för dig! Du planerar långa resor till exotiska platser och internationella kontakter kan visa sig värdefulla för ditt jobb och bör vårdas. Under denna explosiva period är du väldigt rastlös, men se till att du tar ett steg i taget.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Det är en bra idé att utöka ditt inflytande nu genom att vara mer utåtriktad. Du stöter på stort motstånd från omvärlden och dina framsteg kan saktas ner av personer med stor auktoritet som gör anspråk på din tid och dina förmågor. Du kan dock förankra många viktiga erbjudanden och relationer under dessa år om du lever upp till utmaningarna som ett mer utåtriktat liv innebär.


hunden horoskop

Hunden

Nu är ditt jobb att behålla en allmän överblick medan du motiverar andra inför framtiden. Du kommer få ännu en bra vecka med fortsatta framsteg i ditt arbete. Men var inte för övermodig, även om du får mycket medvind under den här tiden. Ett antal spännande utmaningar väntar på dig, men var försiktig med dina pengar, för det finns några som vill lura dig. Det kan vara en nära vän!


grisen

Grisen

En upptagen och konstruktiv vecka där du kommer att skörda stora vinster från tidigare insatser. Du kommer faktiskt också att knyta värdefulla kontakter som du kan använda senare. Det är dock en god idé för dig att avsätta tid för barn och familj. Lyckligtvis är du ganska bra att hantera din närmaste och allt kommer att bli bra.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77