Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 42


råttan stjärntecken

Råttan

Goda nyheter är påväg, förmodligen från en mycket god vän i utlandet. Det som sägs kan utgöra grunden för dina framtidsplaner. Nu har du också möjlighet att visa andra vad du kan. På jobbet upplever du många möjligheter och detta är en bra vecka där du verkar bli uppskattad.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 5, 19 och 25


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Tyvärr kan den här veckan gå lite långsammare än väntat, men lyckligtvis är detta kortvarigt. Du känner dock att du saknar både tid och energi och att du måste använda dem klokt. Du kommer att se en förbättring redan i slutet av veckan.

Dina lyckosiffror denna vecka: 3, 12, 21 och 22


tigern horoskop

Tigern

Den här veckan är du mer stabil än vanligt. Nu är det dags att ignorera andras outtröttliga ansträngningar att få dig att göra som de vill. Du är chef över ditt liv. Följ bara din inre röst, så kan mycket positivt komma ur det.

Dina lyckosiffror denna vecka: 4, 12, 23 och 25


kaninen horoskop

Kaninen

Nu kan du använda alla dina kontakter på ett enkelt och resultatorienterat sätt. Det spelar ingen roll om de är affärsrelaterade eller om de är kopplade till ditt privatliv. Tacka ja till de inbjudningar du får. Gör du upp planer för nästa sommar, planera bara in de aktiviteter du verkligen vill delta i.

Dina lyckosiffror denna vecka: 1, 11, 21 och 24


draken kinesiskt horoskop

Draken

Med mycket spännande saker som händer dig på alla fronter den här veckan kan ingenting hindra dig från att vara glad och positiv. Inte alla är överens med dig för tillfället, men du kommer att ha den nödvändiga övertalningsförmågan för att få människor över på din sida.

Dina lyckosiffror den här veckan: 5, 6, 13 och 29


ormens tecken

Ormen

Den här veckan verkar du både vara tydlig och kreativ i dina handlingar. Det är emellertid inte lätt för andra att hänga med i alla dina spännande svängar. Blygsamhet är inte heller något som kännetecknar dig just nu. Det är vettigt att stanna upp lite och komma överens med dina närmaste, annars kan du verkligen stå ensam.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 2, 24 och 31


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Karriärsprojekt kommer att orsaka en del stress som du gärna kunnat vara utan. Du försöker hålla dig cool och avslappnad i alla lägen och du tenderar att låta små irritationsmoment ändra dina planer den här veckan. Det finns ingen omkring dig som är behjälplig.

Dina lyckosiffror denna vecka: 4, 6, 18 och 29


geten

Geten

Den här veckan ligger utmaningen i att hitta en bra balans mellan förnuft och känslor. Du trivs inte särskilt bra med ett projekt som du är involverad i. Det lönar sig med några justeringar i vardagen, du måste ändra kurs!

Dina lyckosiffror denna vecka: 2, 25, 28 och 31


apan kinesiskt horoskop

Apan

Du behöver svängrum för att kunna säga din mening, det är exakt vad du upptäcker den här veckan. Detta är en tid för både solsken och dåligt väder, men bakom molnen är himlen alltid blå. Även om det finns svårigheter i sikte, kommer du att klara av att ordna dem.

Dina lyckosiffror den här veckan: 1, 6, 19 och 29


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Den här veckan bör du tänka innan du talar. Du kommer att bli klokare av att följa en tanke och fokusera på en sak i taget, snarare än att utvecklas brett. Även om du är väldigt mångsidig kan du lätt tappa spåret och kontrollen.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 12, 29 och 31


hunden horoskop

Hunden

Nu har du en fantastisk möjlighet att komma ifrån alla onödiga bekymmer. Det betyder förmodligen att du kan ordna saker i din egen takt. Nu kan du ta ett steg i taget och något stort väntar på dig precis runt hörnet.

Dina lyckosiffror den här veckan: 6, 16, 18 och 28


grisen

Grisen

Det här kommer att bli en bra vecka för att komma överens med din partner gällande gemensamma intressen. Det är också en bra tid att göra iordning hemma. Allt som låter dig exponera dina konstnärliga talanger skänker dig stort nöje. Spekulation i aktier kan ge en god vinst för en gångs gång och detta är också en bra vecka för att resa och uppleva främmande kulturer.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 7, 15 och 29


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77