Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 50


råttan stjärntecken

Råttan

Det blir en väldigt trevlig vecka där du snart kommer fram till slutet av det västliga året där det kinesiska nya hundåret börjar om några månader. Det här är en lämplig vecka för att planera resor eller större aktiviteter av något slag. Gör vad du kan för att spendera tid med dina nära och kära snarare än att springa benen av dig för något annat, även om du är i ditt esse!


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Nu måste du vara försiktig, även om du har gott om möjligheter när du går in i det nya västliga året, där du måste avvakta några månader innan det nya kinesiska hundåret börjar. Slutet på det här gångna västliga året är lika viktigt. Det finns många fallgropar du måste passa dig för. Du måste vara försiktig när det kommer till pengar. Det är också viktigt för dig att se till att du betalar dina räkningar i tid. Nu minskar kontanterna, men ett brev du får denna vecka kan ge dig goda nyheter på den ekonomiska fronten.


tigern horoskop

Tigern

Den nervösa stämningen håller på att ge med sig efter en hektisk tid på sistone. Problem som kvarstår från förra veckan kan nu lösas på ett fredligt sätt, för nu går du in i en helt ny period. Dina vänner och släktingar kommer vara extra hjälpsamma, vilket ger dig en bra känsla. Det är dock inte lämpligt att starta nya finansiella projekt i veckan.


kaninen horoskop

Kaninen

Din vakenhet tillsammans med dina kunskaper kan skapa unika resultat på arbetsplatsen när du går in i ett nytt västerländsk år i veckan. Du kan få mycket beröm och det är inte svårt för dig att vinna erkännande just nu. Yngre kaniner kan till och med öka intäkterna genom att ta lite extra arbete någon annanstans.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Inflytelserika människor kommer vara uppmärksamma och lyssna på vad du har att säga den här veckan. Nu kan du få uppmärksamhet och stöd för att du måste klara av dina nya projekt. Rutinarbete kommer att gå relativt bra, men inte i takten du önskar.


ormens tecken

Ormen

Denna första veckan av det nya året är att du får en fullständig översikt innan du börjar ett nytt projekt. Speciellt när det kommer till pengar är det stor fara för falska förhoppningar. Det är väldigt bra att vara optimistisk, men nu är det ännu viktigare att vara realistisk.


hästen

Hästen

Hemma sker allt så som du vill och det nya året kommer att ge dig mycket nöje. Uppgifter hemma flyter på och hälsoproblem kan också ordna sig. När du har det bra är du på gott humör och du har aldrig känt dig i bättre form än just nu.


geten

Geten

Denna västliga nyårsvecka kan användas för att städa upp bland försummade uppgifter. Även om du har haft en relativt aktiv vecka, är det klokt att ordna upp bland saker som blivit. Romantik kommer vara ett nyckelord vid denna tidpunkt och även om du känner att spänningen inte är så stor som den borde ha varit, är du väldigt nöjd med det säkra förhållandet du för närvarande har.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Det är inte lätt att få grepp om saker denna vecka såhär strax före slutet av 2017. En person som du samarbetar med kan uppvisa en ny sida, både på gott och ont, så du vinner på att vara anpassningsbar och ta saker som de kommer .


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Den här veckan i slutet av 2017 är du ganska rastlös och gillar att ha många människor runt dig. I en för lugn atmosfär tar tankarna över och plötsligt blir du mindre effektiv i handlingarna. Veckan passar bättre för romantik än hårt arbete. Du måste ta hand om dig själv och din partner under denna period.


hunden horoskop

Hunden

Det kommer inget tryck på dig under denna första vecka av det nya västerländska året. Du får välja din egen takt på jobbet. Överordnade kommer inte att lyssna till dina nya idéer just nu, så du måste ha lite tålamod. Avsluta det du håller på med först, så kan ett tillfälle uppstå lite senare.


grisen

Grisen

Arbetet är mycket känsligt denna vecka när det nya västliga året rings in. Kollegor vågar inte se dig i ögonen och det ser inte så ljust ut för dem som kommer med nya idéer. Nya arbetsmönster bör användas. Det är inte heller lämpligt att fatta några impulsiva beslut i samband med kärlek.