Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 50


råttan stjärntecken

Råttan

Du spenderar för mycket onödig tid på ditt privatliv. Just nu vill du spendera mest tid med din partner, men det är inte särskilt klokt alls eftersom det finns många andra saker som kräver din uppmärksamhet, och inte minst måste du få undan en del viktiga saker innan du alls bör tänka på din partner och dig själv.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Dessa förjulsdagar kan livet bli bra mycket bättre än föregående gång. Du är mer mogen och klarar av att hantera livet på ett utmärkt och innovativt sätt. Du kan glädja dig åt att ditt arbete som börjar bära frukt. Allt går som det borde. Flera svåra uppgifter kan lösas på jobbet och du får mycket ros för dina insatser.


tigern horoskop

Tigern

Återigen är du glad och nu har du tid att omorganisera i din närmaste miljö. Du får nästan förvänta dig att några familjemedlemmar klagar på dig och hur du beter sig. Lyckligtvis gör du saker rätt. Alla är faktiskt villiga att lyssna på vad du har att säga. Detta kommer bli en produktiv och lönsam vecka.


kaninen horoskop

Kaninen

Du kan börja dagen så som du vill. Detta kommer bli en bra period för förändring, men du måste ha dina ögon öppna. Kanske upplever du att du blir tyngd med problem från en kollega, men om du inte har tid att hjälpa måste du säga det och inte vara dum. Romantiska upplevelser kan vänta runt hörnet.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu vill du ha bekvämlighet framför allt annat. Du vill koppla av och din kritiska och skarpa attityd har plötsligt försvunnit. Du drar dig tillbaka och vill inte ha konfrontation med andra. Du låter andra ta ledningen och vill hellre ha efterlängtat lugn som en observatör än en aktiv och engagerad spelare.


ormens tecken

Ormen

Låt inte kollegor dra nytta av din naivitet, du kan framstå som mycket dum i många fall. Det är inte heller lämpligt att låna ut pengar till någon som inte kan betala tillbaka. Ett dåligt kärleksförhållande kan förstöra den annars bra veckan du har framför dig.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Det här kommer inte vara en bra period för alla saker du behöver fixa. Du har svårt att kommunicera med rätt personer. Det har pågått mycket festande bland dina kollegor och tyvärr har de inte fått mycket arbete gjort än. Det verkar som du måste kliva in där andra misslyckas. Lyckligtvis kan ditt nuvarande förhållande ge dig många bra tankar, kanske har du en god möjlighet i alla fall?


geten

Geten

Ditt sociala liv blomstrar under den här veckan men just nu är du lite osäker på hur din karriär utvecklas. Om du är missnöjd, prata med din chef om det. Den finansiella situationen kan återhämta sig från mitten av veckan, men kanske inte så som du önskar.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Nu är du ganska humoristisk och rolig, men tenderar inte att lura andra. Men någon du litar mycket på kommer att lura dig och få dig att se dum ut på ett eller annat sätt. En kollega kan be dig om en stor tjänst. Om du går med på det, måste du ingå ett korrekt avtal med en tredje part för att försäkra dig. Annars är veckan bra för kreativt arbete av alla slag.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Fantasi och kreativt arbete kan komma till nytta dessa dagar före jul. Du bör skriva ner alla dina kreativa idéer och använda dem senare. Du som sysslar med kreativt arbete kommer kunna få en mycket bra vecka. Det är bara att prova sig fram!


hunden horoskop

Hunden

Denna vecka blir oavslutade uppgifter gjorda före jul. Allt rutinarbete bör avklaras och nya projekt ta vid. Låt inte kollegor som inte följer med i ditt tempo sinka dig. Ditt omdöme är mycket bra, du måste bara följa din intuition.


grisen

Grisen

Saker på din arbetsplats kommer gå som du vill och du har befogenhet att ändra rutinerna enligt dina egna önskemål. Ekonomiskt är det också en mycket bra period och om du vill spela lite kan du kamma hem några spännande vinster. Men du får inte överdriva!


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77