Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 14


råttan stjärntecken

Råttan

I början av veckan kommer du att slösa bort mycket pengar, vilket inte är likt dig. Du kommer att spendera en väldig massa pengar på ditt kärleksliv och i ekonomin blir det nästan inga pengar kvar. Men snart kommer du att tjäna bra med pengar igen. Hälsan är god, men var försiktig med var du går på gatan. Gå inte under förfallna saker, om du inte ser upp kan problem uppstå.

Dina lyckosiffror: 11, 13, 25 och 28


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

En bra och trevlig vecka där du står inför några utmaningar och tvingas lösa dem på bästa möjliga sätt. Du kommer vara ganska upptagen hela veckan och dina planer fortskrider, men inte i den takt du vill. Du måste arbeta mer för att få igenom dina idéer, men du kommer att träffa några hjälpsamma och inflytelserika människor som kan ge dig en hjälpande hand. Den sista delen av veckan blir mycket bättre än den första.

Dina lyckosiffror: 1, 24, 27 och 30


tigern horoskop

Tigern

En väldigt upplyftande och trevlig vecka där du upplever att allt är på din sida. Du kommer ha lätt att tjäna bra med pengar. Alla dina önskemål kommer bli mer eller mindre uppfyllda under den sista delen av veckan, vilket du kan se fram emot. På den negativa sidan kan du uppleva ett missförstånd med en nära vän eller partner som kan ha missbrukat ditt förtroende, och detta bör lyftas och diskuteras.

Dina lyckosiffror: 1, 3, 5 och 20


kaninen horoskop

Kaninen

En lite orolig vecka med en del olösta problem i ditt privatliv. Speciellt är det rörigt i ditt kärleksliv och det är också dags att ägna lite mer uppmärksam på denna viktiga del av ditt liv. Sjukdom kan drabba dig om du inte är vaksam. I synnerhet måste du göra något åt ​​din kost, och naturligtvis behöver du lite träning och motion.

Dina lyckosiffror: 21, 23, 25 och 33


draken kinesiskt horoskop

Draken

Fortfarande inga stora framsteg att spåra under första halvan av den här veckan, men positiva saker händer runt omkring dig hela tiden. Du har blivit vid bättre humör och inte minst har din hälsa återhämtat sig. Det finns mycket optimism i luften och du tacklar dina uppgifter rakryggat och gör en verklig insats. Arbetet kommer att fortlöpa som du vill. I slutet av denna vecka kommer du att möta den stora kärleken.

Dina lyckosiffror: 2, 3, 7 och 31


ormens tecken

Ormen

En bra och framgångsrik vecka där du känner att du åter är i centrum. Du kommer att efterfrågas av inflytelserika människor som hjälper och stöttar dig. Det är också goda tider att vänta mellan dig och din partner. ​​På arbetsplatsen är det du som har kontroll och ordnar upp saker. En löneförhöjning inte riktigt långt borta nu. Stå på! veckan har mycket att ge för alla som är villiga att göra en insats.

Dina lyckosiffror: 1, 3, 9 och 30


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Du kan finna stor tillfredsställelse i att organisera omkring dig. Lever upp till utmaningen, lyckas du. Det är en enastående tid för hårt fysiskt arbete, att bygga och konstruera. För tillfället vill du ta krafttag och visa andra vad du går för. Veckan är full av spännande utmaningar, men det är bra om du tar en sak åt gången!

Dina lyckosiffror: 12, 13, 22 och 24


geten

Geten

Den här veckan kan vara en mycket dynamisk tid för att vidga dina vyer. Du kommer att ha större kontakt med avlägsna länder och internationella kontakter kan visa sig vara värdefulla för ditt jobb och bör vårdas. Under denna explosiva period är du väldigt rastlös, men se till att du tar ett steg i taget.

Dina lyckosiffror: 12, 23, 28 och 29


apan kinesiskt horoskop

Apan

Det är en bra idé att utöka ditt inflytande nu genom att vara mer utåtriktad. Du möter stort motstånd från omvärlden, och dina framsteg kan bromsas av människor med stor auktoritet som gör anspråk på din tid och förmåga. Du kan dock cementera många viktiga saker nu om du lever upp till utmaningarna som krävs för att nå dit.

Dina lyckosiffror: 1, 3, 5 och 25


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

För närvarande är ditt jobb att hålla en allmän översikt och samtidigt motivera andra inför framtiden. Du får ganska mycket att göra på den här tiden. Om du sysslar med försäljning kan du räkna med god lönsamhet under veckans första dagar. Hälsan är bra, men se till att du får den nödvändiga avkoppling du behöver. Det är dags att ägna lite tid åt din ekonomi, försök att sänka räntan du har hos din bank.

Dina lyckosiffror: 2, 23, 28 och 31


hunden horoskop

Hunden

Du kommer att ha ytterligare en bra vecka med fortsatta framsteg i ditt arbete. Du får dock inte bli övermodig även om du har mycket medvind nu. Några spännande utmaningar väntar dig, men var försiktig med dina pengar då det finns någon som vill lura dig. Det kan vara en nära vän som försöker fiska i grumligt vatten.

Dina lyckosiffror: 4, 5, 15 och 24


grisen

Grisen

En konstruktiv vecka där du kommer att skörda stora vinster från tidigare ansträngningar. Du kommer faktiskt också att knyta värdefulla kontakter som du kan använda senare. Det är dock tillrådligt för dig att avsätta tid för barn och familj. Lyckligtvis är du ganska bra på att hantera dina nära och kära och allt fungerar bra till slut.

Dina lyckosiffror: 11, 23, 25 och 32


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77