Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

Eller vårt nya betalnummer på:

0939-1310


Vecka 29


råttan stjärntecken

Råttan

Du måste göra allt för att få uppmärksamhet från din chef tidigt den här veckan. Se till att du verkligen kommer med konstruktiva idéer under möten och affärsdiskussioner. Ett sådant engagemang kan uppskattas. Förändringar kan uppröra din partner, men i gengäld kan de ge dig mycket stimulans.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 10, 26 och 27


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Detta kommer bli en vecka som går bra för dig, men du kanske har fastnat lite för mycket i förra veckan och blivit trött på grund av coronavirus. Nu behöver du tid att återhämta dig. Det här är en bra vecka, men det är aldrig en bra vecka att ta onödiga risker, med andra ord är veckan inte lämplig för spel eller spekulationer av något slag.

Dina lyckosiffror: 2, 10, 21 och 29


tigern horoskop

Tigern

Det är nu vettigt att se till att du läser instruktionerna korrekt när du hanterar nya hjälpmedel både i och utanför hemmet. Du måste se till att du följer instruktionerna noga innan du startar nya maskiner. Nu föredrar du att vara hemma istället för att resa långt borta.

Dina lyckosiffror: 4, 21, 22 och 24


kaninen horoskop

Kaninen

Det här kommer bli en tröttsam period där det inte är tillrådligt att gå in i viktigt arbete i näringslivet. Det kommer vara ganska svårt för dig att uppnå goda resultat. Människor omkring dig kommer förmodligen att tycka om att du drar det längsta strået, men ta hellre ett steg i taget nu. Du kommer att klara dig fint till slut och det är också dags att ägna mer tid åt dina nära och kära.

Dina lyckosiffror: 5, 21, 23 och 31


draken kinesiskt horoskop

Draken

Nu måste du ta på dig silkesvantarna och gå tyst i dörrarna. En gammal bekant vill låna pengar av dig, men du ska inte låna ut något förrän du vet exakt när du får tillbaka pengarna. Ett ordentligt låneavtal mellan er bör också upprättas, annars kan du se långt efter pengarna. Kreativt arbete går enligt schema och du får ganska bra utdelning för vad du gör.

Dina lyckosiffror: 3, 12, 14 och 22


ormens tecken

Ormen

En fortsatt bra period som kräver försiktig handling. Du måste med alla medel vara försiktig med finansiella transaktioner och du måste sluta spekulera för mycket. Ta hand om dina pengar och var inte dumsnäll med dina resurser.

Dina lyckosiffror: 2, 10, 20 och 29


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Nu måste du skynda långsamt, eftersom det går undan lite för snabbt i svängarna. Just nu kan du verka lite för ivrig, men tänk noga igenom vad du vill uppnå. Du kan tendera att vandra runt utan något särskilt mål, men alla resor du beger dig ut på kostar. Var lite mer diplomatisk gällande familjesaker. Tänk noga innan du säger något.

Dina lyckosiffror: 4, 21, 28 och 30


geten

Geten

Denna något lugna vecka ger dig möjlighet att tänka på och planera för framtiden. Du känner att mycket är på plats och du har inga problem med att följa upp alla dina sysslor på jobbet. Veckan kommer också att ge dig möjlighet att visa andra vad du går för. Du har chansen att använda dina kreativa sidor nu!

Dina lyckosiffror: 5, 22, 23 och 31


apan kinesiskt horoskop

Apan

Sök kunskap som kan hjälpa dig i ditt kreativa arbete. Den här veckan är en bra tid där du slipper ta hjälp utifrån för att få saker gjorda på jobbet. Du kan njuta av att besöka bibliotek, museer och liknande platser där du får massor av information och lärdom. I slutet av veckan kan ett hälsoproblem kräva att du avstår en social inbjudan.

Dina lyckosiffror: 1, 11, 20 och 21


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Du behöver inte vara rädd för att kontakta människor som kan hjälpa dig i din strävan att nå toppen av din karriär. Om du strävar efter en kreativ karriär är det viktigt att ha rätt kontakter. Människor som kan hjälpa dig nu, kommer att spela en viktig roll för dig den här veckan. En tidigare investering som du har gjort kommer att ge god avkastning.

Dina lyckosiffror: 3, 21, 24 och 22


hunden horoskop

Hunden

Med alla de spännande upplevelserna du hade förra veckan, kommer du att se tillbaka med stor tillfredsställelse. Var medveten om att den här veckan inte är särskilt gynnsam för romantik, du kanske rent av tenderar att slösa tid på obetydliga saker. Acceptera gärna inviter från människor där du kan knyta närmare bekantskap.

Dina lyckosiffror: 4, 22, 25 och 30


grisen

Grisen

Du tenderar att inte tänka ekonomiskt just nu. Vissa investeringar och affärsförslag måste övervägas noga innan du går in på dem. Var försiktig med att engagera dig i människor som du inte känner så bra sedan innan. Försök också undvika att bli för känslomässig i det du gör.

Dina lyckosiffror: 1, 10, 23 och 25


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

*