Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 34


råttan stjärntecken

Råttan

Plötsligt ligger en tuff och svår period framför dig och dina nära och kära. Det är bara att ta ett steg i taget under denna ogynnsamma period. Dessutom kan du vara tvungen att spendera mer pengar än vanligt, och det är egentligen inte så klokt. Du riskerar att hamna in i en skuldkris och inte få tillbaka pengarna. I kärlekslivet kommer tendenserna vara desamma och här kan missförstånd uppstå om du inte ser upp.

Dina turnummer: 1, 7, 10 och 30


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Din ekonomiska situation förbättras efter att du lyckats rensa i din ekonomiska turbulens. Nu i slutet av veckan kan du äntligen le lite mer mot andra och dig själv. Återvändsgränden du tycks ha kommit in i verkar ta slut. Kärleken är också helt annorlunda nu än tidigare och du är mer kärleksfull och hänsynsfull. Din partner försöker kompromissa med dig och allt börjar ljusna i horisonten.

Dina turnummer: 1, 3, 10 och 23


tigern horoskop

Tigern

Det här blir en bra vecka som du har väntat länge på. Alla de problem du har haft kommer att lösas så som du vill. Återigen tar optimismen och engagemanget över. Du har fått mycket erkännande för vad du har åstadkommit på sistone och en oväntad bonus kan vänta dig. Du måste dock undvika att bryta upp gammal vänskap och se till att vårda relationer som du verkligen värdesätter.

Dina turnummer: 11, 13, 19 och 30


kaninen horoskop

Kaninen

Det här är en bra period för dig, kanske kan du till och med låta bröllopsklockorna ringa för dig. Om du vill knyta knuten, är tiden rätt för det. Du kommer ha en ganska hektisk tid framför dig, där saker bara händer över en natt. Ägna lite mer uppmärksamhet åt din kropp under denna intensiva vecka. Var uppmärksam på onödiga skador och infektioner.

Dina turnummer: 2, 3, 17 och 20


draken kinesiskt horoskop

Draken

En bra vecka har du framför dig. Den kommer innehålla mycket glädje och optimism och saker kan bli ännu bättre om du är villig att förnya dig lite. Naturligtvis kan några spännande uppgifter uppta mycket av din tid i denna tid och det är klokt att lösa dessa utmaningar. Kanske är det en god idé att söka ännu mer stöd från din partner.

Dina turnummer: 1, 9, 12 och 21


ormens tecken

Ormen

Inga stora framsteg att vänta denna veckan heller, men låt inte luften gå ur ballongen bara för det. Allting kommer att förändras till din fördel. Familj och vänner kan förvänta sig mycket av dig just nu, både när det gäller tid och pengar. Från mitten av veckan kommer du känna att saker går mycket enklare och att du har bättre kontroll över dina uppgifter. Kärleken fungerar som du vill och det blir en bra vecka trots allt.

Dina turnummer: 11, 13, 25 och 28


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

En mycket bättre vecka nu än på länge. Lyckan kommer att vara med dig i alla dina planer och projekt. Flera stora problem kommer att lösas och återigen får du lugn och erkännande för vad du åstadkommit. Du kan räkna med större framsteg på alla fronter. En rolig och glädjande nyhet kommer att nå dina öron och en fest kan förväntas i slutet av veckan.

Dina turnummer: 21, 23, 25 och 30


geten

Geten

En bra vecka med många positiva möjligheter, trots att dina planer kan bli försenade och små hinder kan uppstå. Den här veckan är lämplig för äktenskap eller nya affärsplaner, då mycket lycka och tur väntar dig. Kärleken är i fokus just nu, så ägna lite mer tid åt din partner. Om du har tänkt på barn, kan den här veckan vara en bra utgångspunkt.

Dina turnummer: 1, 3, 5 och 29


apan kinesiskt horoskop

Apan

Du är inne i en ganska bra vecka, även om det fortfarande finns några olösta uppgifter som behöver ordnas. Men tiden är på din sida och du har tillräckligt med utrymme för att hantera och avsluta dina uppgifter på ett bra och framgångsrikt sätt. Det är också läge att konsolidera det du lyckats bygga upp. Du kan vara lite rastlös nu, men det är bäst att slutföra dina uppgifter en efter en istället för att hoppa från plats till plats. Romantiken blomstrar i slutet av veckan.

Dina turnummer: 11, 21, 25 och 28


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

En bra och trevlig vecka där du står inför många utmaningar och tvingas lösa dem på bästa möjliga sätt. Du kommer att vara upptagen hela veckan och dina planer går framåt men inte i den takt du vill. Du måste jobba mer för att få igenom dina idéer, men du kommer att träffa några hjälpsamma och inflytelserika människor som kan ge dig en hjälpande hand. Den sista delen av veckan blir mycket bättre än den första.

Dina turnummer: 11, 24, 28 och 29


hunden horoskop

Hunden

En mycket upplyftande och trevlig period där du upplever att allt är på din sida. Du kommer uppleva det som enkelt att tjäna bra med pengar. Alla dina önskemål kommer att bli mer eller mindre uppfyllda under den sista delen av veckan, vilket du kan se fram emot. På den negativa sidan kan du uppleva ett missförstånd med en nära vän eller partner, kanske har personen i fråga missbrukat din tillit, och det måste ordnas upp.

Dina turnummer: 1, 3, 5 och 20


grisen

Grisen

En lite besvärlig vecka med några olösta problem. Särskilt pågår mycket strul i ditt kärleksliv och det är också dags att ägna lite mer uppmärksamhet åt denna viktiga del av ditt liv. Du behöver göra något åt ​​din kosthållning och du behöver naturligtvis även lite motion.

Dina turnummer: 21, 23, 25 och 33


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77