Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Vecka 8


råttan stjärntecken

Råttan

Kom igång och planera veckan som du tycker att den borde vara. Den här veckan är inte en vecka av förändring, så det är viktigt att ha ett tydligt mål och hålla sig stabil. Nu tenderar du att engagera dig i andras problem, och om du tycker att det blir för mycket av en bra sak, sätt bara gränser!

Dina turnummer: 3, 21, 22 och 27


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Varning krävs nu vid hantering av mekaniska eller elektriska maskiner. Det kan vara en olycka om du är slarvig. Dessutom är det viktigt att noggrant läsa alla instruktioner innan du försöker starta maskinen. Den bästa delen av veckan kommer vara från torsdag och framåt, vilket du kommer att uppskatta.

Dina turnummer: 4, 19, 21 och 32


tigern horoskop

Tigern

Låt inte dina kollegor utnyttja dig eftersom du är snäll. Var försiktig så du inte lånar ut dina pengar. Stjärnorna säger att det kan vara svårt att få pengarna tillbaka. En tidigare romans kan plötsligt blossa upp i veckan, vilket du kan njuta av.

Dina turnummer: 3, 11, 21 och 24


kaninen horoskop

Kaninen

Det är en bra idé att inte gå in på stora projekt den här veckan. Du kommer att känna att saker håller på att stanna upp för dig. Kollegor är inte särskilt angelägna att satsa, de har förmodligen fullt med sitt eget. Bli färdig med uppgifter innan du påbörjar något nytt. Du bör också ägna lite mer tid åt din partner denna vecka.

Dina turnummer: 4, 19, 22 och 26


draken kinesiskt horoskop

Draken

Just nu är du lite osäker på vad du ska göra när det gäller jobb och karriär. Om du är lite missnöjd, ta bara upp det med din chef. Ekonomin kan ta en positiv vändning i mitten av veckan. Du utvecklas som du vill och alla singel-drakar kommer att kunna hitta sin själsförälskelse denna vecka.

Dina turnummer: 1, 22, 24 och 31


ormens tecken

Ormen

Nu är du snygg, rolig, optimistisk och mycket blåögd. Men var försiktig så att du inte blir lurad. En gammal vän försöker låna pengar till något speciellt och han kommer inte att betala tillbaka i första taget Så tänk efter innan du ger honom dessa pengar. Kreativt arbete är aktuellt och du kan dra nytta av din fantasi.

Dina turnummer: 1, 2, 5 och 12


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Nu är det dags att planera och agera, så titta på dina utvecklingsmöjligheter. Få saker startade den här veckan och försök att undvika dina kollegor om möjligt. Du har faktiskt stora förutsättningar att fatta rätt beslut nu. Planerar också för framtiden, om du vill gifta dig, kan det hända på våren.

Dina turnummer: 2, 11, 15 och 21


geten

Geten

Din ekonomi behöver noggrann övervakning. Människor som är födda under det här tecknet måste vara försiktiga. Varje typ av spekulation kan stå dig dyrt. Du kan få problem med pengar, så vakta din plånbok! Nu är det inte klokt att starta nya projekt som du inte vet så mycket om.

Dina turnummer: 2, 10, 20 och 22


apan kinesiskt horoskop

Apan

Bostadsfrågor upptar mycket tid just nu. Stjärnorna säger att du kan göra ett stort misstag som har att göra med ditt hem, därför borde du vara vaken. Undvik att skriva nya kontrakt som har med köp och försäljning av egendom att göra. till Du är lite svängig i humöret denna vecka, men du bör inte skapa problem för din partner av den anledningen.

Dina turnummer: 3, 10, 22 och 29


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Nu är det dags att slutföra gamla uppgifter. Du kan få undan några saker redan i mitten av veckan. Försök få lite hjälp utifrån. En gammal kollega som vet mycket borde du prata med, kanske han eller hon kan komma med några kloka förslag. Försök att undvika att göra något som kan bli en källa till mycket skvaller.

Dina turnummer: 1, 19, 21 och 25


hunden horoskop

Hunden

Du måste stanna upp lite, för nu går du för fort fram. Det är inte en bra idé att söka eller prata med viktiga människor som du inte har en fast affär med. Det kostar alltför mycket att få saker påbörjade, det är bättre att ha telefonkontakt innan förhandlingar påbörjas. På så sätt undviker du att säga något i förbifarten som du kommer ångra.

Dina turnummer: 3, 10, 21 och 25


grisen

Grisen

Den här veckan kan bli lugn och behaglig. Du känner att saker går som du vill och att du har tid att samla kraft. Det blir en trevlig arbetsvecka där du ser dina uppgifter lösas på ett tillfredsställande sätt. Den här veckan är bra för att låta kreativiteten komma till fullt uttryck.

Dina turnummer: 1, 11, 13 och 31


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77