Kinesiskt horoskop

Här kan du läsa uppdaterade kinesiska veckohoroskop

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).
Vi skapar kinesiska veckohoroskop löpande och uppdaterar de varje vecka. Oftast sker det på söndagskvällen, alternativt under måndagen. Författaren till dessa horoskop är ingen mindre än Henning Hai Lee Yang.
Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

Vecka 8


råttan stjärntecken

Råttan

Du borde säga nej till några större projekt som du inte har tid eller kapacitet att slutföra denna vecka. Du kommer känna att saker saktar ner för dig. Kollegor är inte heller mycket att räkna med då de har tillräckligt. Denna vecka måste du klara dig själv för det mesta. Du gör klokt i att ägna lite mer tid åt din partner denna vecka också.


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Just nu är du lite osäker på dina karriärval. Om du är lite missnöjd, ta då upp det med din chef. Ekonomin kan dock uppleva en positiv trend i mitten av veckan. Romantiska upplevelser kommer att utvecklas som du vill.


tigern horoskop

Tigern

Nu är du både lugn och mycket nöjd, tyvärr kan du vara lite för optimistisk och blåögd under veckan. Var dock försiktig så att du inte blir lurad. En gammal vän försöker låna pengar av dig, men denne kommer inte betala tillbaka i första taget. Ta reda på vad det handlar om innan du ger pengarna. Kreativt arbete är i fokus och du kan dra nytta av din fantasi och kreativitet.


kaninen horoskop

Kaninen

Nu är det dags att planera dina utvecklingsmöjligheter lite bättre. Kom igång med saker den här veckan och försök undvika dina kollegor om det är möjligt. Du har goda förutsättningar att fatta rätt beslut jämfört med många andra.


draken kinesiskt horoskop

Draken

Din ekonomi behöver en varsam hand. Personer födda under detta tecken måste vara försiktiga. Varje form av spekulation kan stå dig dyrt. Du kan få problem med pengar, så var försiktig med din plånbok!


ormens tecken

Ormen

Bostadsfrågor upptar mycket tid just nu. Stjärnorna säger att du kan begå ett stort misstag gällande ditt hem, så du borde vara på din vakt. Undvik att skriva under nya avtal som är relaterade till köp och försäljning av bostäder. Du är nog lite svängig i humöret denna vecka, men du bör inte skapa problem för din partner av den anledningen.


hästen

Hästen

Nu är det dags att slutföra gamla uppgifter. Du kan få undan några saker redan i mitten av veckan. Försök få lite hjälp utifrån. Du borde prata med en gammal kollega som vet mycket, kanske kan han komma med några kloka förslag. Försök undvika att göra något som kan bli källa till mycket skvaller.


geten

Geten

Du måste stanna upp lite, för nu går du för fort fram. Det är inte tillrådligt att prata med viktiga människor som du inte har en fast affär med. Det tar för mycket att starta saker som inte är till nytta. Det är bättre att ha telefonkontakt innan du börjar med dina uppgifter. Försök också att inte säga något i förbigående som du kommer ångra efteråt.


apan kinesiskt horoskop

Apan

Familjeproblem kan lösas med hjälp av en äldre familjemedlem. Du måste lägga alla kort på bordet för att hitta en enkel lösning. Ekonomiskt sett är veckan inte lämplig för spekulationer av något slag. En romans kommer att utvecklas som du önskar under veckan.


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Den här veckan kan bli lugn och behaglig. Du känner att saker går som du vill och du har tid att återhämta dig. Det blir en trevlig arbetsvecka där du kommer att se dina uppgifter lösas på ett tillfredsställande sätt. Denna vecka är det lämpligt att låta din kreativitet komma till fullt uttryck.


hunden horoskop

Hunden

Vad som verkade vara omöjligt att uppnå, kommer genomföras den här veckan, men du måste vara beredd på att ge och ta. Om du blir för självcentrerad och självisk kan saker gå dig emot. Ett oönskat förhållande från tidigare kan uppstå, vilket du inte vill kännas vid.


grisen

Grisen

Du måste göra en ordentlig upprensning i ditt liv denna vecka. Oönskad vänskap och relationer måste avslutas för att ge plats åt nya vänner. En ny vän kan ge dig goda råd just nu, så håll ögonen öppna för nya möjligheter.