Ring gratis*: 08-517 666 77

Prova på andlig vägledning över telefon. Du får 3 minuter gratis* som ny kund!

När du letar efter stöd från ett medium eller någon som är klärvoajant, kan det vara svårt att bestämma sig om man ska ringa eller inte. Vissa spådomstjänster kostar pengar från den första minuten, och därmed kan det vara svårt att ta det första steget och prova på tjänsten.

Hos oss kan du prova att ringa gratis i 3 minuter, och om du inte känner dig nöjd har du inget att förlora!

Det fungerar så här:

Du ringer till till vår förmedlingscentral: Magic Circle. Där får du tala med en handläggare som kopplar dig till en passande spåoperatör. Beroende från vilken telefon du ringer ifrån kommer du få ett av följande två alternativ:


Alternativ 1:

Om du ringer från en telefon som är registrerad med namn och adress, får du automatiskt 3 minuter gratis. Om du till exempel pratar i 5 minuter, betalar du endast för 2 minuter. Skulle du prata högst 3 minuter, skulle det vara helt gratis. Detta förutsätter att ditt telefonnummer finns med i nummerupplysningen, det vill säga att den är registrerad.


Alternativ 2:

Om det visar sig att du ringer från en telefon med dolt nummer eller som inte finns med i nummerupplysningen, får du testa ringa om på nytt från ett annat nummer. Det enda sättet du kan få 3 min gratis, är om du ringer från ett registrerat nummer (se alternativ 1).


Om du inte har något registrerat nummer, kan du självklart betala med VISA. Då uppger du dina kortuppgifter och säger hur länge du prata med en operatör. Du får dock inte 3 min gratis om du betalar med VISA, då erbjudandet endast gäller nya kunder. Det enda sättet att säkert veta om en kund är ny, är om telefonnumret är registrerat.


Ring in och prova!


08-517 666 77


*Efter 3 gratisminuter, är minutpriset 29.90 SEK.
Läs mer om tjänsten och priser här


Ring en av våra spåoperatörer i dag

Engla

synska engla

Daniella

daniella

Mina

mina

Mia

mia

Vigdis

vigdis

Elisabeth

elisabeth chaymara

Sylvia

sylvia

Synska Heidi

synska heidi

Embla

embla

Inga

inga

Synska Gina

synska gina

Annikken

annikken

Anita

anita

Renate

renate

Santara

santara

Maija

maija

Luna

luna

Nikita

nikita

Hai Lee Yang

henning hai lee yang

Alva

alva

Ann-Magritt

ann magritt

Grethe

grethe

Ella

ella

Einar

einar

Kathrine

kathrine