tassografi spa i kaffesump

Lär dig spå i kaffesump och teblad

Att spå i kaffesump, var en populär sysselsättning bland kvinnor förr i tiden. Tolkningen var lika enkel som den var logisk.

Om sumpen visade en hammare, fanns tecken på att han eller hon skulle bli gift med en snickare, eller en sax-symbol kunde tolkas som ”skräddare” och en plog som ”bonde” etc. Att spå i teblad, Tassografi, var också en populär form av spådom. Metoderna uppstod fristående från varandra i Asien, Mellanöstern och antikens Grekland.


spa i teblad


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Engelska keramiker gjorde särskilda koppar som skulle användas för att tolka framtiden. Sådana koppar görs än i dag, men det är naturligtvis fullt möjligt att använda en vanlig kopp att läsa teblad i, men det är bäst om den är vit eller ljus, så att du kan se mönster tydligt.


Så här spår du i teblad och kaffesump

Som i andra spådomsformer, finns olika föreskrifter och metoder, men det viktigaste är att du lyssnar till ditt undermedvetna och din intuition och låter det vägleda dig i din tolkning av de symboler som visas.


Steg 1

lar dig spa i kaffesump
Gör kaffe eller te i en kanna eller kastrull och tillför teblad eller kaffe. Om du vill kan du helt enkelt blandar te eller kaffe direkt i koppen. Används cirka en matsked lösviktste per kopp och ca en halv matsked till en kopp kaffe.


Steg 2

Om du använder kannan / kastrullen, låt teet / kaffet vara i koppen utan att använda sil.


Steg 3

Drick teet / kaffet, men låt ca 1 tsk vätska bli över.
Håll koppen i vänster hand (höger om du är vänsterhänt), blunda och ställ frågan som du vill ha svar på. Vrid koppen tre gånger en cirkulär rörelse medurs, så att allt smälter samman. Placera koppen snabbt upp och ned på ett fat eller en skål och låt den vara tills allt runnit ut. Du kan sedan lyfta koppen och påbörja tolkningen.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Dela in koppen i zoner


* Området över koppens öra visar arbetsmarknad och karriär


* Den högra delen av handtaget avser något som är nära dig, till exempel ditt hem och familj.


* Resten av koppen visar viktiga händelser i framtiden.


Tidsindelning av koppen

Sump på den övre delen av koppen visar händelser i nuet, eller som mycket snart kommer att hända. Vad du ser på sidorna av koppen är saker som kommer ske lite längre in i framtiden. På botten av koppen visas veckor eller månader framåt. Du kan i förväg bestämma hur lång tid du vill spå också, men då måste du bestämma detta innan te / kaffe hälls i.

Tvinga inte fram mönster. Om du inte lyckas, försök igen senare.


Du kan också använda denna metod för att spå i kaffesump

För att spå i kaffesump, kan du också använda kaffebryggaren, ett kaffefilter och koka kaffe som vanligt. Ta sedan bort filtret med kaffesump och stjälp det på en tallrik medan du koncentrerar dig på vad du vill fråga om. Kaffesumpen kommer nu förhoppningsvis att visa en eller flera symboler.


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


Några av de symboler som kan visa sig


Bubblor på teet eller kaffet kan innebära att pengar är på gång


Hjärta = kärlek, medan ett delat hjärta varslar om sorg


Hästsko = Lycka


Måne = instabil livssituation, men också oro och farhågor


Kryss = Ohälsa, offer


Två kryss = lång livslängd


Sol = Energi och framgång


Stjärna = inte tveka utan agera! Kan också innebära att en önskan kommer besannas


Orm = fiende


Cirkel = En tydlig cirkel representerar gåvor, priser, vinster och lycka. Cirkel med prickar inuti kan betyda graviditet eller förlossning


Triangel = Betyder framgång och lycka . Om triangelmönstret är nära ett hjärtmönster, bör du sträva efter kärlek och den du håller kär. Kan också innebära kärleksdrama.


Du kan se många olika former och mönster i koppen. De säger generellt något om det de liknar; Till exempel säger ett hjärta något om kärlek, en flaska något om vätska osv. Om du vill kan du också använda en ordbok för drömsymboler för att tolka vad du ser.


Tassografi går även att återfinna i populärkultur, där den kanske mest kända scenen är från Harry Potter – fången från Azkaban:Vi hoppas att ni uppskattade det här inlägget!
Dela det gärna med era vänner och bekanta


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77