Kinesiskt horoskop

Vi har avslutat att skapa nya kinesiska veckohoroskop. Istället föreslår vi att ni läser ert veckohoroskop på magiccircle.se.

Klicka här om vill ta reda på vilket kinesiskt stjärntecken du tillhör (ny flik öppnas).


Tabellen nedan låter dig navigera till ditt horoskop lättare:

 Råttan Oxen Tigern Kaninen Draken Ormen
 Hästen Geten Apan Tuppen Hunden Grisen

RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

Eller vårt nya betalnummer på:

0939-1312


Det sista kinesiska veckohoroskopet vi publicerade – Vecka 11 2021


råttan stjärntecken

Råttan

Det här kan bli en väldigt orolig vecka för dig. Du kommer att vara väldigt lynnig just under den här perioden. Är du singel kanske du känner att det inte går så mycket framåt när det gäller ett nytt förhållande. Föräldrar som är födda i detta tecken kommer också att oroa sig i onödan över vad barnen gör den här veckan.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 9, 10 och 11


oxen kinesiskt horoskop

Oxen

Nu måste du vara beredd att ta några chanser. Just nu råder en god ton mellan dina närmaste kollegor och samarbete kan ge goda resultat. Din partner kan bli arg om du inte är mer omtänksam och kärleksfull. Romantiken saknar gnista den här veckan.

Dina lyckosiffror den här veckan: 9, 19, 28 och 31


tigern horoskop

Tigern

Den här veckan kommer ge mycket roligt. Atmosfären på arbetsplatsen kommer att vara bra och produktiv. Kollegor följer dina instruktioner och är villiga att stötta dig. Dina idéer tas till vara och testas och allt verkar vara en dans på rosor i arbetssammanhang.

Dina lyckosiffror den här veckan: 2, 9, 12 och 21


kaninen horoskop

Kaninen

Den här veckan är du extra svår att hantera. Du vill att andra ska lägga märke till dig och du försöker uppnå det genom att inleda gräl. Du får inte tro att du har rätt hela tiden, ibland måste du också se andras vinklar. Faktum är att veckan blir väldigt konstruktiv om du lyckas ta dig samman.

Dina lyckosiffror den här veckan: 9, 10, 20 och 29


draken kinesiskt horoskop

Draken

Du kommer att ha en tuff vecka med din partner. Det kan finnas saker kvar från förra veckan. Du får förslag om att göra upp planer som du inte känner för och nu försöker du undvika allt som har att göra med din partner och ditt hem. Nu är det dags att ta förnuftet till fånga, annars får du en lika dyster vecka som den förra.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 14, 25 och 28


ormens tecken

Ormen

Nu vill du göra exakt vad du tänker på. Privata affärer upptar mycket av din tid och från mitten av veckan kanske du vill jämna ut ditt förhållande till din partner. ​​Ett konfidentiellt samtal kan vara fröet till försoning. Veckan kan bli trevlig och mysig.

Dina lyckosiffror den här veckan: 5, 9, 20 och 21


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77


hästen

Hästen

Den här veckan kanske du inte känner dig helt tillräcklig. Plötsligt känner du ett sting av ångest och rädsla och detta skapar lite obalans för dig under denna period. Inflytelserika människor kan vara svåra att tillfredsställa, men lyckligtvis gör du det bra när allt kommer omkring. Du behöver inte vara rädd för dina prestationer på jobbet även om det pågår mycket arbete hemma nu.

Dina lyckosiffror den här veckan: 8, 16, 25 och 31


geten

Geten

Du måste vara stark och villig att stå för det du har gjort. Det är inte klokt att vända dig bort från ett ansvar du har mer eller mindre tagit på dig själv. Det är ganska svårt att hitta en lösning på dina ekonomiska problem du har stött på eftersom du har spekulerat lite för mycket nyligen, men lyckligtvis finns det en lösning i sikte.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 16, 20 och 25


apan kinesiskt horoskop

Apan

Hemmet betyder fortfarande mycket för dig. Dina aktiviteter kommer att fokuseras på dina nära och kära. Gör vad du kan för dem du älskar. Meningsskiljaktigheter med din partner kan lösas på ett bra sätt. Vill du göra några förändringar hemmavid är veckan bra för det.

Dina lyckosiffror den här veckan: 5, 15, 20 och 21


tuppen kinesiskt horoskop

Tuppen

Det här kommer bli en utmärkt vecka för aktiviteter runt hemmet. Nu har du möjlighet att förbättra relationen mellan dig och din partner. Meningsskiljaktigheter som har slätats över bör diskuteras till allas lärdom. Detta är ett åtagande som kan leda till ett lyckligt äktenskap.

Dina lyckosiffror den här veckan: 7, 12, 21 och 26


hunden horoskop

Hunden

Nu är det inte klokt att vända sig bort och försöka göra saker på kortast möjliga tid. Du måste tänka på kvaliteten. Det här kommer dock att bli en vecka som går som ett urverk. Du kanske har fastnat lite för mycket i förra veckan och är trött efter några viktiga sociala möten. Nu behöver du tid att återhämta dig. Det här är en trevlig vecka, men det är fortfarande inte klokt att ta onödiga risker. Den här veckan är därför inte lämplig för spelande eller spekulationer av något slag.

Dina lyckosiffror den här veckan: 9, 10, 21 och 29


grisen

Grisen

Du måste läsa instruktionerna noggrant när du hanterar nya hjälpmedel både i och utanför hemmet. Du måste se till att du följer bruksanvisningen noggrant innan du startar nya maskiner. I övrigt kan du förvänta dig en utmärkt period från och med torsdag. Just nu föredrar du att vara hemma istället för att flänga runt.

Dina lyckosiffror den här veckan: 4, 21, 22 och 24


RING EN SPÅDAM NU

08-517 666 77

*