mia spadam medium

Mia hjälper dig att hitta vägen framåt

Behöver du något att prata med? Står du vid ett vägskäl och måste välja? Vad ska du välja? Vilken väg ska du gå? Kontakta Mia på Magic Circle för vägledning.

Mia arbetar från Spanien och har många trogna kunder. Hon har förmågan att se in i framtiden, ge råd och vägledning i alla typer av relationer, inklusive drömtolkning och självutveckling. Bra hjälpmedel är tarotkort och spelkort.

Mias riktiga namn är Maria Lundstedt. Hon föddes i Göteborg men växte upp i Hagfors, Värmland. Mia flyttade till Spanien 2004 och har bott där sedan dess. Hon trivs i den lilla staden Pedreguer, som ligger på Costa Blanca, halvvägs mellan Allicante och Valencia.

Mia talar flytande spanska och engelska. Egentligen är hon utbildad civilekonom. Hon är lärare i ekonomi och spanska och har arbetat som tolk i Sverige (spanska och engelska). En stor kontrast till det hon arbetar med hos Magic Circle:

De flesta får klarhet i vilka alternativ de har och vilka spår de är inne på just nu. Min specialitet är alla typer av relationer, inklusive arbete, ekonomi, kriser i livet och val.

Förvarningar

mia spaoperator– Jag har alltid känt mig dragen till kort, spådommar och det paranormala. Jag har hört att en av mina mostrar på mors sida ofta lade en stjärna av spelkort och förutspådde många människor privat. Hon kom från Värmland. Annars var liknande saker tabu i min egen familj, så här har jag definitivt alltid varit lite annorlunda.

Ibland var det ganska svårt, medger Mia. Ända sedan hon var ung, har hon upplevt förebud, en mycket stark känsla och säkerhet i frågor som senare visade sig stämma. Hon trodde att alla hade det så.

– Kan du ge några exempel?

Mia svarar genom att delge tre berättelser på löpande band:

– Jag såg en gång en liten staty som jag hävdade hade skadats. Jag diskuterade med min mamma, men hon insisterade på att den inte var det, och när vi tittade på statyn, var den hel. Men skadan jag hade sett uppstod i samband med att statyn flyttades flera år senare!

– Jag var på ett bröllop i Göteborg och satt och samtalade med några andra gäster. Plötsligt fick jag för mig att vi var i en helt annan del av Göteborg, och på en helt annan plats än den vi var på.

När jag berättade om det här, tänkte de andra att jag inte var riktigt klok. Flera år senare kom jag in i rummet jag tidigare trodde jag var i, den här gången i samband med ett annat bröllop. Jag trodde att jag drömde. Det var en underlig upplevelse.

– Så var det när jag och Vicky, en vän, skulle ansvara för ett café, då ägaren, Christina, skulle resa bort. Dagen innan var jag ute med Christina och en annan vän vid namn Jenny, och jag sade till Jenny:

– Ja, då ses vi imorgon! Hon stirrade på mig oförstående, och Christina förklarade snabbt att det var Vicky som skulle komma, inte Jenny. Nästa dag var Vicky sjuk, och Jenny kom i stället.


På rätt plats

mia samtalI Spanien lärde Mia så småningom känna många norrmän, inklusive en som arbetade på en nordisk spålinje, som Mia började arbeta för. Mia hade några års erfarenhet innan hon började med Magic Circle hösten 2008.

– Jag är väldigt spontan och har en uppriktig önskan att hjälpa andra människor, Därför passae det här jobbet mig utmärkt. Jag vill att allt jag gör ska vara till största möjliga nytta. Jag jobbar inte med Magic Circle bara för att tjäna pengar. Det faktum att jag får använda mina förmågor och ge av mig själv är mycket viktigt, säger den trevliga damen.

– Ofta är det så att man känner sig oförklarligt dragen till det man har förmåga för och känner att man bara måste hålla på med dessa saker. Jag tror att de kunskaper man har anpassas till den person du är, säger Mia, som själva är vad som kallas klärvoajant. Hon kan också vara delvis synsk och höra ljud klart (claivoyant / clairaudient).

– Jag får inte så många syner och visioner, men ibland känner jag energier från avlidna. Jag känner också djur, och speciellt hundar, som har gått bort. En hund som har dött kan ”hänga i” och vaka över sina ägare. Denna typ av förnimmelser är det inte så lätt att ta över telefon, säger hon.


Kort och drömtolkning

– Jag har provat en massa olika metoder, bland annat, har jag spått i händer, utan att jag egentligen kan det, men det fungerade! Det skulle säkert också fungera med exempelvis runstenar eller benbitar.

Huvudsaken är att man kan glömma sig själv och göra sig ”tom” i huvudet, sade Mia. Hon väljer att använda spelkort eller tarotkort av yrkesmässiga skäl. Detta fungerar mycket bra:

– Eftersom jag använder kort, det finns många som tror att jag bara läser korten, men så är det faktiskt inte. Korten är ett verktyg, ett sätt att få tag på det första som kommer in, för det visar sig vara korrekt. Genom att koncentrera mig på något utanför mig själv, såsom korten, så kan jag låta korten ”prata” med mig. För mig verkar det som om jag, eller helt enkelt ”energier”, i själva verket styr korten.

Mia arbetar gärna med drömtydning. Hon har ett rikt drömliv. Till exempel, drömde hon en gång om ett spädbarn som sov längst ned i en damm och om ungdomar som hade klor eller andra djurlika detaljer.

– Särskilt när jag var yngre, hade jag drömmar som jag för närvarande endast kan tolka med universellt symbolspråk. Carl G. Jung hade säkert varit fascinerad av mina drömmar, säger hon och skrattar.


Astrologi och aura

– Jag är mycket intresserad av psykologi och saker som har med kroppen och sinnet att göra. Jag är också mycket intresserad av astrologi, men jag är ingen astrolog. Jag tecknade min egna astrologiska karta när jag var 15 år gammal. Det var en omfattande process, för på den tiden använde man pass och gradskiva.

Fram tills dess kunde jag inte förstå varför jag alltid kände igen mig i Skyttens tecken, inte i Stenbockens som jag föddes i. Kartan / diagrammet visade att jag hade 4 planeter i Skytten. Mars, Venus, Jupiter och Merkurius, en stark koncentration av betydande planeter. Då förstod jag relationen! Jag har Månen i Fiskarna, det vill säga att min känslomässiga sida är mycket är närvarande.

Jag tror det är därför jag jobbar med det jag gör. Jag känner att jag har förmågan att ge råd till människor om hur de kan komma i balans och finna frid i sig själva. Kunderna får också healing under samtalet, säger Mia, som har ett behagligt väsen och talar med lugn, vänlig röst.

Hon har alltid haft en talang för att lyssna på människor, vilket gör att dem har lätt för att öppna sig och anförtro sig till henne. Folk berättar om sina innersta hemligheter, och hon har många gånger gett råd i svåra fall.

Mia har mycket lätt att se auror. Hon ser hur de rör sig och ibland ser hon olika färger.

Enligt Mia, är det lättast att se auror mot en ljus vägg, men det är inte nödvändigt.

– I Sverige hösten 2007 gick jag en helgkurs i mediumutveckling med Jill Andersson.

När vi tränade på att se hennes aura, såg jag hur det steg upp som rök, när hon hälsade andevärlden. Tyvärr vet jag inte riktigt hur jag ska använda det jag lärt mig om auror i verkligheten, men jag skulle tro att det kan användas i samband med healing, säger Mia, som hoppas att en Reikikurs eller liknande kommer att leda henne på rätt spår.


Wicca

– Månen är mycket viktig, särskilt för oss som arbetar med energier. Den starkaste energin är vid fullmåne, men det finns också starka energier när månen är ny och på väg mot fullmåne, säger Mia.

– Magic Circle erbjuder månljushealing. Kan du berätta om det?

– Det finns en förstärkande kärlekshealing, en guidad healing som tar bara några minuter. Människor måste ringa när det är fullmåne. Jag använder månens energi och vägleder kunden genom en måneljusmeditation. Kunden får lugn och ro inom sig, svarar Mia, som har fått bra feedback.

Mia framstår som både jordnära och förnuftigt, därför är det förvånande att hon är en anhängare av Wicca, som framstår som något främmande för de flesta människor.

– Jag utför månritualer och skyddsceremonier innanför en cirkel. Man lägger en cirkel och tillkallar elementens krafter, eller också gudinnan och Guden om man så vill. Sedan ber man om kraft och skydd av en talisman som passar in i sammanhanget. Den ska man sedan bära på sig själva vid en viss tidpunkt eller under en viss tid.

Jag använder mestadels kristaller av olika slag. Tigeröga är en mycket skyddande kristall. Du kan till exempel använda den för att skydda ungdomar som går ut på stan, säger hon skämtsamt.

andra kristaller hon gillar är turkos, ametist, månsten, onyx, obsidian, Aven, turmalin, labradorit, granat, hematit, pyrit och kvartskristaller i olika färger.

– Jag känner stenens energier. De är lätta som fjädrar, tillägger hon.


Älskar naturen

mia magic circleMia skilde sig 2001. Hon bor nu ensam med hunden Lady. Mia har en dotter, Amanda (19), som tillbringade tre år med henne i Spanien. Nu har hon flyttat till London.

Mia medger att även om hon tycker om att arbeta i Spanien, saknar hon sina nära och kära emellanåt:

– Jag besöker mina föräldrar i Sverige ett par gånger per år, och de besöker mig med jämna mellanrum. Båda är 84 år gamla. Min dotter måste jag besöka ofta!

– Vilka intressen har du?

– Jag är ganska social och gillar att träffa människor och prata. Men lugn och ro betyder också mycket för mig, och jag är beroende av tid för mig själv. Då mediterar jag, läser en god bok eller tar en promenad. Jag är verkligen en utflyktsentusiast och älskar naturen, svarar Mia och tillägger:

– Kyrkor ger mig ingenting. Det är inte där jag går för att kontakta universum. Jag söker hellre i naturen. Efter att jag avslutat ett samtal på linje hos Magic Circle, ber jag universum om hjälp för att skicka goda energier till en jag har talat med.

Min avsikt är alltid att den jag spår ska ha en god stund eller snarare må ännu bättre efter att ha pratat med mig. Det är viktigt att personen i fråga känner att situationen klargjorts och kan gå vidare!